Matomo noscript

Nye animationsfilm: Hvor bliver affaldet af? | Vestforbrænding

Nye animationsfilm: Hvor bliver affaldet af?

Hænder der holder på en jordklode, illustration

Fem nye film er føjet til samlingen på i alt 15 film, der fortæller, hvad der sker med de mest gængse affaldstyper, og hvorfor det giver mening at sortere. Denne gang handler det om tekstiler, mad- og drikkekartoner, indendørs træ, gips og deponi.

Hvad sker der med din gamle hullede trøje efter genbrugsstationen? Hvad bliver der af de udtrådte gummistøvler? Og hvad med den gamle kommode? Det og andet kan du få svar på i fem nye animationsfilm, der viser, hvad der sker med dit affald - fra du smider det ud, til det får nyt liv i nye produkter, bliver omdannet til energi eller deponeret forsvarligt.

De fem nye film supplerer 10 andre korte film om affald, og samlet kommer de bredt rundt i de mest gængse affaldstyper. Filmene er produceret i et samarbejde mellem affaldsselskaberne Vestforbrænding, ARC, AffaldPlus og ARGO, der alle arbejder for at øge genanvendelsen af affald - til gavn for klima og miljø.

Del eller download filmene

Hver film tager ca. 1 minut hver. Brug, del og download gerne filmene, så vi sammen kan sprede budskabet: Husk at sortere. Det gør en forskel. Her finder du dem: