Nyhed fuld visning
 
 
Under overskriften "Samfundsansvarlighed" var Vestforbrænding i 2012 praktiksted for 43 personer i 599 uger.

- Som en stor, offentlig virksomhed har vi en moralsk forpligtelse til at være åbne og bruge ressourcer på at tage mod unge – og ældre - under uddannelse og andre, der har brug for et praktiksted, siger Vestforbrændings bestyrelsesformand Ove E. Dalsgaard. – Dertil har vi interesse i at være i kontakt med fremtidens velkvalificerede arbejdskraft.

43 personer var i praktik på Vestforbrænding i 2012. Det dækker alt fra folkeskole-erhvervspraktikanter i én uge over fire maskinmester-studerende, der hver lavede deres ni måneders afslutningsopgave på Vestforbrænding, til traditionelle elev- og lærlingeansættelser.
 
Samfundsansvar
- De mange praktikanter skaber værdi for Vestforbrænding, siger Ove E. Dalsgaard. – Men vi bilder os ikke ind, at det er gratis, selv om der ikke er lønudgifter. Det koster ressourcer i hverdagen, men sådan er det at tage sig sit samfundsansvar alvorligt.

Vestforbrænding tilstræber en mangfoldig sammensætning af medarbejdere. Det styrker mulighederne for at opfylde kundernes behov og ønsker, og Vestforbrænding påtager sig dermed et socialt ansvar på arbejdsmarkedet og bidrager på denne måde til at løse samfundsmæssige problemer.

- I 2013 er vores mål at nå i hvert fald 500 ugers praktikbeskæftigelse, og vi er kommet godt fra start med de aftaler, der fortsætter fra 2012 og en nyoprettet kontorelev-plads, der har ansøgningsfrist sidst i januar, siger Ove E. Dalsgaard.