Engangsbilletter

Din virksomhed skal være tilmeldt for at få adgang til at aflevere affald på genbrugsstationerne.

Hvis din virksomhed ikke benytter genbrugsstationerne så tit, eller I bruger flere forskellige biler, er engangsbillet den bedste løsning. Engangsbilletten giver adgang til et besøg inden for en time.

Når du tilmelder virksomheden, skal du oplyse hvilke mobiltelefonnumre, du ønsker tilmeldt samt dine betalingskortoplysninger. Pengene bliver trukket fra det tilmeldte betalingskort, og ikke fra telefonregningen.
Tilmeld dig til engangsbillet her


Når du er tilmeldt, betaler du for engangsbilletten ved at sende en SMS, hver gang du besøger genbrugsstationen. Når du vil benytte genbrugsstationen, sender du en SMS til 1919 med genbrugsstationens kode samt kode for biltype. Du modtager en kvittering for din betaling af engangsbillet via SMS.

Se oversigt over koder for genbrugsstationer og biltyper

Priser for engangsbilletter

Biltype  Pris med moms
kr.

Personbil
125 
Kassebil
 187,50
Ladvogn
250 
               

 

Eksempel på SMS

Hvis du vil benytte Skibby genbrugsstation (kode 109) med en ladvogn (kode 3), sender du en SMS til 1919 med følgende indhold: "GS 1093". Husk et mellemrum mellem bogstaverne GS og kodetal.

Herefter modtager du en SMS som kvittering for betaling og adgang til genbrugsstationen.

Kvittering for 1 krone

Når du tilmelder virksomheden til SMS-betaling, tjekker systemet, om det kort, du har registreret, er gyldigt. Dette sker ved, at der bliver trukket et engangsbeløb på 1 krone (mindst mulige beløb), og du får derefter en e-mail med en kvittering om, at kortet er i orden.

For denne ene krone bliver virksomhedens kortoplysninger gemt i systemet, og det betyder, at du ikke behøver at indtaste kortoplysninger hver gang, du vil købe adgang til genbrugsstationen via SMS-løsningen.

Afmelding af mobiltelefon

Ønsker du at afmelde en mobiltelefon, så det ikke længere er muligt at købe engangsbillet fra den pågældende telefon, skal du sende en SMS til 1919 med følgende tekst: "GS (mellemrum) afmeld" fra den telefon, som ikke længere skal være tilmeldt.