Testimonials

En professionel og seriøs samarbejdspartner

"Som storkunde hos Vestforbrænding har vi kun én ting at sige: Det er en fornøjelse at samarbejde med denne veldrevne virksomhed. Det er en virksomhed, som tænker på deres kunder, men også en virksomhed som sørger for at have styr på deres omkostninger, så de kan levere varme til en favorabel pris. 

Vi har inden for de sidste år flyttet flere af vore afdelinger over på fjernvarme, og i den forbindelse har hele omlægningen forløbet gnidningsfrit og altid været leveret til tiden. 

Vi har samarbejdet om miljø- og energitiltag, og det har altid været en fornøjelse at opleve medarbejdernes kreativitet.  Vi glæder os til et langt samarbejde med en meget veldrevet virksomhed og ser frem til at udvikle området til gavn for miljøet og vore beboere."
Søren B. Christiansen, Direktør, Boligselskabet Baldersbo

Årlig besparelse på 14 %

"Efter konvertering til fjernvarme er IHK's drift og vedligeholdelse af den tekniske varmeveksler mindre end vedligeholdelsesudgifter for de hidtidig anvendte gaskedler. IHK føler en større tryghed i driftssikkerheden og forventer, at konverteringen medfører en årlig besparelse på mindst 14%.

IHK er en uddannelsesinstition, der går ind for bæredygtig energi, så fjernvarmen passer ind i IHK's miljøprofil. Ved designet af anlægget har Vestforbrænding være imødekommende over for en løsning, som giver mulighed for at anlægget kan udnyttes i undervisningen.

Idriftsættelsen skete under en streng vinter, uden at brugerne kunne mærke noget. IHK er yderst tilfreds med reetableringen af parkeringspladserne, hæk og gangarealer samt konvertering til fjernvarmen."
Driftsleder Benny Bo Pedersen, Ingeniørhøjskolen i København

Jeg er fuldt ud tilfreds

"Kagså Kollegiet fik installeret fjernvarme i sommeren 2010. Vi fik rigtig mange gode oplysninger om det arbejde, der skulle udføres for at kunne installere fjernvarmen. Så vi følte os godt klædt på og trygge ved arbejdet. 

Tidsplanerne blev overholdt, hvilket er meget vigtigt for os, så vi ikke fik problemer med vores beboere i forhold til den information, vi havde givet dem. Processen har været helt i top. Det har været nogle kompetente og venlige håndværkere, som efter arbejdets udførelse har efterladt en pæn og rydelig plads, hvilket jeg sætter stor pris på. 

Vi har nu haft fjernvarme fra Vestforbrænding i lang tid, og vi er stadig meget tilfredse. Driftsikkerheden er meget høj. Har der været driftsstop, så har vi meget hurtigt fået en tilbagemelding. Jeg er fuldt ud tilfreds med vores konvertering til fjernvarme fra Vestforbrænding og glæder mig over den konstante varmeforsyning vi nu kan tilbyde de studerende på kollegiet."
Kagså kollegiet