Fokus på trivsel

Vi arbejder hele tiden med at være en attraktiv arbejdsplads, og har - udover en spændende hverdag med fokus på udvikling - gode arbejdsforhold og en række attraktive tilbud til vores medarbejdere.

Det er vigtigt for os at tilbyde vores medarbejdere gode ansættelses- og arbejdsforhold. Vi sikrer arbejdsforholdene via vores trivselspolitik og igennem den daglige ledelse. Vi har selvfølgelig også et samarbejdsudvalg, hvor medarbejdere og ledelse mødes og diskuterer netop arbejdsforholdene.
 
Vi har forskellige arbejdsforhold, alt efter hvilken stillingstype vi er ansat i. Nogle medarbejdere har fleksibel arbejdstid, nogle har flekstid, mens andre har fast arbejdstid eller arbejder på skiftehold.

Personaletilbud

Vi vil gerne sikre alle medarbejderes trivsel. Det gør vi med fx fokus på den attraktive arbejdsplads, gennem vores trivselspolitik, medarbejdersamtaler, lederudvikling, trivselsundersøgelse, sundhedsordning og rådgivningstilbud hos Health Group.
 
På anlægget i Glostrup har vi et motionsrum, som er til fri afbenyttelse for alle ansatte på Vestforbrænding. Her kan du møde dine kolleger både inden og efter arbejdsdagen.
 
Vi har en aktiv personaleforening, som arrangerer teaterture, udflugter til seværdigheder, virksomhedsbesøg og forlystelsesparker. I VFIK, som er idrætsforeningen, kan du møde dine kolleger til sportslige arrangementer fx golf, bowling, badminton, fiskeri, yoga, løb og cykling.
 
Herudover har vi en kunstforening, der dekorerer væggene med værker af skiftende kunstnere, og som hvert år udlodder et antal billeder eller kunststykker.
 
Vores kantine har en kostpolitik baseret på sund kost, holdninger til indkøb og tilberedning, og på at vi har det rart, når vi spiser frokost sammen, inde eller ude, afhængigt af vejret.