Karriere og udvikling

På Vestforbrænding har medarbejderne mange muligheder for at udvikle sig både fagligt og personligt - vi lægger vægt på udvikling.

Vores strategi fokuserer på vækst og udvikling, og derfor har vi selvfølgelig også en delstrategi for kompetenceudvikling. Vi forventer, at alle medarbejdere i virksomheden videreudvikler deres kompetencer i relation til vores mission, vision, værdier og strategier – det vi skal, det vi vil, og det vi gør.

Udover den daglige kontakt mellem leder og medarbejder holdes der årligt medarbejdersamtaler med opfølgende samtale efter et halvt år. Emnet for samtalen er trivsel, samarbejdsforhold, mål og resultater, opgaver og udvikling i henhold til vores strategi og mål.

Vi har mange forskellige jobs og jobtyper, og der er god mulighed for løbende at udvikle sig gennem arbejdstiden hos os.

Vi tilskynder vores medarbejdere til at søge stillinger internt. Vi mener, at medarbejdernes kompetencer samt udveksling af viden på tværs af organisationen bidrager positivt og værdifuldt til virksomhedens udvikling.