Indkøb og udbud i den større sammenhæng

Indkøbspolitik

Vestforbrænding betragter indkøb som et strategisk indsatsområde og ikke bare en simpel behovs-afdækning. Indkøb og udbud skal være med til at fremme bæredygtighed og grønne løsninger. Vi fokuserer på innovation og kvalitetsudvikling, og det er vores overbevisning, at vi gennem en fælles indsats kan udnytte ressourcerne optimalt. Gennem indgåelse af aftaler arbejder vi på at skabe værdi for os og vores samarbejdspartnere, som i sidste ende har betydning for bevarelse af de naturlige ressourcer. 

Se vores indkøbspolitik

eu-supply.com

Skal du afgive et tilbud?

Alle Vestforbrændings udbud bliver offentliggjort elektronisk gennem udbudsportalen eu-supply.com. Du skal som leverandør have en gratis brugerprofil på eu-supply.com for at have adgang til materialet.

Gå til eu-supply.com website

Hvad skal du vide som leverandør?

Vestforbrænding er drevet af et værdigrundlag, som det er vigtigt at du som Leverandør efterlever, når du skal indgå i et samarbejde med Vestforbrænding. Derudover har Vestforbrænding et sæt regler og retningslinjer du som Leverandør skal overholde under arbejdets udførelse. 

mere om det

Lovgivning

Nyttige links til den grundlæggende lovgivning vedrørende indkøb og udbud 

Mere om det

Er du innovator?

Vestforbrænding søger hele tiden at udfordre den viden, vi har i dag vedrørende udnyttelse af affaldsressourcerne.
Har du nogle innovative idéer/løsninger, og er du interesseret i at indgå i et samarbejde med os omkring dette, hører vi gerne fra dig.

Send mail

Kontakt

Har du spørgsmål, så send os en mail

Send mail