Hvad du skal vide som leverandør

Som leverandør til Vestforbrænding har du ansvaret for at kende de love og regler, der gælder på området for den ydelse, du skal levere. De mest almindelige love, der har betydning ved Vestforbrændings indkøb og udbud, findes her.

Vestforbrænding har derudover nogle regler, som du skal sætte dig ind i, når du som leverandør samarbejder med os:

Samfundsansvar (CSR) handler om de emner og aktiviteter, som vi arbejder med i dagligdagen. Vi ønsker at medvirke til, at vores medarbejdere, omgivelser og miljøet behandles på den mest socialt ansvarlige måde. Det forventes, at du som leverandør kender til og efterlever denne politik.

Ved levering af varer og tjenesteydelser har Vestforbrænding et sæt standard betingelser.

Der er stort fokus på miljø og sikkerhed ved arbejde på Vestforbrænding, og i den forbindelse skal du som ekstern leverandør bl.a. deltage i sikkerhedskurser og sørge for, at dine medarbejdere er klædt på til at overholde Vestforbrændings regler for eksterne aktører.

Du skal som leverandør være opmærksom på, at fakturering til Vestforbrænding skal foregå elektronisk i overensstemmelse med gældende lov om offentlige betalinger mv. Du kan ikke sende en faktura til Vestforbrænding, medmindre du har et referencenummer.