Nyheder og pressemeddelelser FRA VESTFORBRÆNDING

TOPNYHED

Udbud og indkøb

Her kan du følge Vestforbrændings tidligere udsendte pressemeddelelse i forbindelse med udbud og indkøb. Meddelelserne ligger i kronologisk orden,

Læs Nyheden

19-02-2019

Pressemeddelelse: 19.02.2019

Mediet kommunen.dk har til eftermiddag bragt et resume under overskriften ”Vestforbrænding erkender ’systemfejl’ for op mod 20 mio. kr.”

Læs Nyheden

13-02-2019

Ingen prisstigning til Vestforbrændings fjernvarmekunder

Læs Nyheden

08-01-2019

Nyt Genvind

I dag udkommer 2. udgivelse af vores magasin Genvind. I denne omgang sætter vi fokus på temaet ”affald og adfærd” og har igen talt med eksperter og branchefolk for at belyse, hvordan adfærd og samfund spiller ind i forhold til vores håndtering og udnyttelse af affald som en ressource. I magasinet kan du blandt andet læse om genanvendelse af metal, madspild, nudging samt hvad der sker med dit affald, efter du smider det i skraldespanden.

Læs Nyheden

08-01-2019

Kom til indvielse af Ballerup Genbrugsstation

Ballerup Genbrugsstation genåbnede mandag den 7. januar efter en større renovering. Vær med til at fejre det, når genbrugsstation officielt bliver indviet lørdag d. 19 januar kl. 10. Udvalgsformand Hella Hardø Tiedemann holder tale, Vestforbrændings formidlingscenter underholder, og der bliver serveret økologiske pølser og drikke.

Læs Nyheden

08-01-2019

Vestforbrænding igen i fuld drift

Hermed en nytårsopdatering, i forhold til arbejdet med at genoprette normaldrift på vores 2 energianlæg, efter branden den 5. november. Denne gang er den gode nyhed, at vi i løbet af den forgangne weekend er kommet tilbage til 100% last på begge vores affaldsenergianlæg.

Læs Nyheden

21-12-2018

Juleopdatering vedrørende branden

Hermed en sidste opdatering inden jul, i forhold til arbejdet med at genoprette normaldrift på vores 2 energianlæg, efter branden den 5. november. Denne gang er den gode nyhed, at vi siden sidste weekend har haft begge anlæg i drift, idet det ene dog forsat ikke kører på fuld kapacitet.

Læs Nyheden

19-12-2018

Ny omlastningsplads for trae indviet

Tina Tving Stauning, formand for Teknisk Udvalg i Frederikssund, klippede snoren, til den nye omlastningsplads for træ i Frederikssund

Læs Nyheden

12-12-2018

OPDATERING EFTER BRANDEN PÅ VESTFORBRÆNDING

I slutningen af november meddelte vi med glæde, at vi nu havde affald på risten på Anlæg 5, og at vi ville bruge de kommende uger på at sikre en stabil drift på anlægget. Den positive opdatering er i dag, at vi har været i drift lige siden slutningen af november, og at vi nu også regner med at have affald på risten på Anlæg 6 inden jul.

Læs Nyheden