Kom til indvielse af Ballerup Genbrugsstation

Ballerup Genbrugsstation genåbnede mandag den 7. januar efter en større renovering. Vær med til at fejre det, når genbrugsstation officielt bliver indviet lørdag d. 19 januar kl. 10. Udvalgsformand Hella Hardø Tiedemann holder tale, Vestforbrændings formidlingscenter underholder, og der bliver serveret økologiske pølser og drikke.

- 08-01-2019

Omfattende renovering

Renoveringsarbejdet har været omfattende og har stået på i trekvart år. Resultatet er en mere overskuelig genbrugsstation, der bl.a. byder på et stort haveaffaldsområde med bedre plads til kunder med trailere, et nyt mandskabshus og et stort kemihus, som er placeret under en ny rampe. Genbrugsstationen er døgnåben for de borgere og virksomheder, der tilmelder sig ordningen.

Fokus på miljø og genbrug

Ombygningen er sket med omtanke for miljøet. Den gamle belægning af sten er blevet nedknust og har erstattet indkøb af nyt grus til underlag for den nye belægning. Der er etableret støjværn mod naboer og en offentlig cykelsti - derudover er genbrugsstationen nu forsynet med fjernvarme, så mandskabsbygningen ikke længere skal opvarmes med elvarme.