Pressekontakt

Vestforbrænding er involveret i hele affaldets værdikæde, og vi besvarer gerne spørgsmål fra lokale, regionale, nationale, interationale medier samt fagmedier. Vi sætter journalister i forbindelse med relevante ledere og medarbejdere, både når emnet er genbrug/genanvendelse, og når det er produktion af grøn energi. Til brug for research er vores kommunikationsafdeling åben for pressehenvendelser inden for almindelig arbejdstid. Er der tale om presserende behov for kommentarer, vurderinger og interviews, står vi også til rådighed på skæve tidspunkter.

 

 

Kommunikationschef

Per-Henrik Goosmann 
Tlf: 40 38 76 31
Mail: pgo@vestfor.dk

 

 

Advertorials

Vestforbrænding kan som offentligt ejet §60 selskab og drevet af offentlige midler ikke indgå aftaler om redaktionel omtale  mod annoncering eller direkte betaling, ligesom vi generelt ikke kan indgå aftaler om profilerende annoncer. Vi har den politik, at i det omfang, hvor vi har mulighed for at annoncere, står vi selv for mediekontakt og udarbejdelse af materiale. Indgåelse af partnerskabsaftaler med medier betinget af annoncering eller andet kan heller ikke finde sted. 

 

Presseakkreditering

Vestforbrænding har af sikkerhedshensyn indført presseakkreditering. Det betyder, at medier, journalister og fotografer, der ønsker at besøge Vestforbrænding, vil få udstedt en akkreditering fra Vestforbrænding Kommunikation.

Med akkrediteringen følger en forpligtelse til at overholde vores sikkerhedsinstrukser. Akkrediteringen kan også gives med meget kort varsel, så vores samarbejde med medierne fortsat er meget fleksibelt. Medier, journalister og fotografer, som ikke har akkreditering, må ikke opholde sig på alle Vestforbrændings arealer.

Kontakt: 
Per-Henrik Goosmann, kommunikationschef  pgo@vestfor.dk  / 40 38 76 31
Julie Kirkegård, kommunikationskonsulent jki@vestfor.dk / 21 14 21 49