Pressemeddelser

TOPNYHED

Hent god kompost til haven

Der er gratis kompost at hente på din lokale genbrugsstation fra lørdag den 24. marts til og med søndag den 6. maj.

Læs Nyheden

01-11-2017

60 tons tunge kraner hejses ind i 40 meters højde

Vestforbrænding i Glostrup er ved at udskifte kranerne i affaldssiloen. Derfor er der opsat store mobilkraner, som skal løfte de tonstunge maskiner på plads.

Læs Nyheden

18-10-2017

Vestforbrænding indvier nyt undervisningsmiljø

Den 9. november indvier Vestforbrænding det interaktive undervisningsmiljø, PowerLab. Energi-, forsynings- og klimaminister, Lars Chr. Lilleholt, vil sammen med Vestforbrændings bestyrelsesformand, Ole Bondo Christensen, stå for den formelle del af indvielsen, som også får deltagelse af inviterede naturfagskoordinatorer fra Vestforbrændings 19 ejerkommuner og en skoleklasse fra Glostrup Kommune.

Læs Nyheden

17-03-2017

Hent god kompost til haven

Der er gratis kompost at hente på genbrugsstationerne i Vestforbrændings ejerkommuner fra den 20. marts og frem til den 30. april.

Læs Nyheden

28-02-2017

Endnu mere grøn fjernvarme til Lyngby-Taarbæk

Vestforbrænding skal levere grøn fjernvarme til Novozymes og tracéet langs Helsingørmotorvejen.

Læs Nyheden

17-02-2017

Vestforbrænding firdobler genanvendelsen af plast

Nye sorterings- og indsamlingsmetoder har medført, at Vestforbrænding i 2016 indsamlede over 4.700 tons plast blandt de 19 ejerkommuners borgere. Derved mindskes spredningen af plast i naturen, og udledningen af CO2 reduceres.

Læs Nyheden

01-12-2016

Miljøbevidste borgere, samarbejde og smarte robotter vejen til mere genanvendelse

Sammen med 19 ejerkommuner har Danmarks største affaldsselskab Vestforbrænding i en årrække arbejdet målrettet på at brænde mindre og genanvende mere. Nu viser resultaterne sig. En ny opgørelse viser, at kommunerne i Vestforbrænding er blandt de mest effektive til at indsamle og genanvende plast.

Læs Nyheden

21-11-2016

Ens genbrugsstationer i Hovedstadsområdet og Nordsjælland

Farverige skilte og ny indretning ensarter alle genbrugsstationer i Vestforbrændings og ARC’s ejerkommuner. Det gør det lettere for borgerne at sortere affaldet rigtigt.

Læs Nyheden

23-08-2016

Ændrede markedsvilkår for genanvendelse af træ

Vestforbrænding afsætter årligt ca. 42.000 tons træ, indsamlet fra genbrugsstationer, til genanvendelse i spånpladeindustrien. Cirka 67 % af mængden afsættes hos den danske spånpladeproducent Novopan, mens de sidste 33 % afsættes til tyske spånpladefabrikker via en dansk virksomhed.

Læs Nyheden