Pressemeddelser

TOPNYHED

Vestforbrænding har styr på økonomistyring, udbud og indkøb

Vestforbrænding har gennem en længere periode besvaret anmodninger om aktindsigt og haft dialog med netmediet kommunen.dk vedrørende udbud af indkøb i forhold til Vestforbrændings største leverandører.

Læs Nyheden

11-09-2018

Forkerte tal om plast skaber unødig tvivl

Vestforbrænding kan ikke genkende påstanden om, at der kun genanvendes 15% af den indsamlede plast. Dette tal, som netop har figureret i medierne og med Dansk Affaldsforening som kilde, er meget langt fra virkeligheden på Vestforbrænding. Her bliver min. 75% af den indsamlede plast afsat til genanvendelse.

Læs Nyheden

07-09-2018

Udbud og indkøb

Den senere tids presseomtale af affalds- og energisektorens håndtering af offentlige indkøb har givet Vestforbrænding anledning til at kigge indad, som en tidssvarende, ansvarlig offentlig virksomhed med fokus på lovmedholdelighed i alle aspekter af vores virke.

Læs Nyheden

18-07-2018

Ingen problemer med at afsætte plast

Det nytter at indsamle husholdningsplast, som godt 700.000 borgere i Vestforbrændings opland i og omkring Storkøbenhavn sorterer. Det er faktisk en succeshistorie, hvor den indsamlede plast afsættes på det europæiske marked. Det fastslår udviklingschef i Vestforbrænding, Yvonne Amskov.

Læs Nyheden

03-07-2018

Borgerne sorterer affaldet bedst

Robotterne er på vej og centrale sorteringsanlæg fylder i debatten. Det ændrer dog ikke ved, at når borgerne selv sorterer, så øger det kvalitet, mængde og værdi af affaldet. Det viser en netop offentliggjort rapport fra Rambøll.

Læs Nyheden

08-06-2018

Vestforbrænding i fortsat fremgang

Vestforbrænding er Danmarks største affaldsselskab, der hver dag håndterer affald fra knapt 1 mio. borgere og ca. 60.000 virksomheder i de 19 ejerkommuner. Selskabet er i fremgang og lægger afgørende vægt på at bidrage til den grønne omstilling. Det kommer blandt andet til udtryk ved at andelen af affald, der genanvendelse stiger, og at Vestforbrænding kan sende 63 mio. retur til sine ejere. Det fastslog bestyrelsesformand Ole Bondo Christensen på årets generalforsamling.

Læs Nyheden

06-06-2018

Borgerne i Vestforbrændings ejerkommuner sorterer mere end 61 pct. af affaldet fra til genanvendelse

Læs Nyheden

19-03-2018

Hent god kompost til haven

Der er gratis kompost at hente på din lokale genbrugsstation fra lørdag den 24. marts til og med søndag den 6. maj.

Læs Nyheden

01-11-2017

60 tons tunge kraner hejses ind i 40 meters højde

Vestforbrænding i Glostrup er ved at udskifte kranerne i affaldssiloen. Derfor er der opsat store mobilkraner, som skal løfte de tonstunge maskiner på plads.

Læs Nyheden