Workshop i vinterferien: Lær at sortere og genanvende

Har du børn på mellem 6 og 10 år, så tag dem med på Vestforbrænding i vinterferien, hvor hele familien kan blive klogere på affald og sortering.

I minibyen Skraldelev, er der både huse og genbrugsstation, og I kommer til at prøve kræfter med at sortere forskelligt affald ud fra materialer og sammensætning. I bliver klogere på, hvor affaldet skal afleveres, og hvad der sker med det, efter I har smidt det ud. Vi ser på affald som ressourcer, materialer, miljø og genbrug og undersøger, hvordan vi kan genanvende mere og klogere -  og forbruge mindre.

Rundvisning på Vestforbrænding

Som en del af workshoppen kommer I på rundvisning på forbrændingsanlægget. Her oplever I hele affaldets vej, fra det kommer ind med skraldebilerne, til det bliver brændt, og energien bliver omdannet til elektricitet og fjernvarme. Og så får I set affaldssiloen - også kaldet Danmarks største skraldespand - og I kommer helt tæt på vores 150 meter høje skorsten. 

Book dit besøg

Det er gratis at deltage, men du skal booke dit besøg i god tid. Forud for besøget skal du læse Vestforbrændings sikkerhedsregler. Vi mødes i receptionen, Vestforbrænding, Ejby Mosevej 219, 2600 Glostrup. Kom gerne i god tid.

Vi holder workshops i uge 7 og 8 -  tirsdag, onsdag eller torsdag kl. 10 - 12:30 (inklusiv pause med drikke og frugt). Kom gerne i god tid.

Find billetter til dit besøg