Gå til main indhold

Besøg i klassen: 0. - 4. klasse

Sortering og materialer er i fokus, når en af vores affaldseksperter kommer forbi jeres klasse. Med sig har affaldseksperten oplevelseskasser og aktiviteter, som fortæller historier om sortering af affald og affaldets ressourcer.

Børn sidder i klasse med hænderne i vejret

Corona information i forbindelse med vores undervisningstilbud

Vi følger Sundhedsstyrelsen anbefaling vedr. besøg på Vestforbrænding og på skolerne.
Vær opmærksom på, at eleverne undervejs i undervisningen vil blive inddelt i mindre grupper. Dette gælder for alle undervisningsforløb, også når vi besøger din klasse på skolen.

Grundet Corona og flere ombygninger på vores anlæg, vil vores rundvisninger i øjeblikket være med begrænset adgang på værket.

Kend dit skrald

Vi kommer på besøg i klassen med et oplæg, der inkluderer sjove faglige aktiviteter. Gennem praktiske øvelser, dialog og opgaver, får eleverne viden om, hvad der gemmer sig i klassens skraldespand

”Kend dit skrald” tager udgangspunkt i det skrald, som eleverne kender fra deres hverdag.Sanserne bringes i spil, når eleverne skal føle, finde og dufte til skrald. Samtidig taler vi om, hvilket skrald man kan genbruge, genanvende eller brænde af og omdanne til energi.


Nyt undervisningsmateriale

Som en del af forløbet får eleverne udleveret opgavehæftet Vera og Villum eller Skraldeavisen, som kan bruges til det videre arbejde med emner som affald, bæredygtighed og energi. Besøget kan med stor fordel følges op af et besøg på en af Vestforbrændings genbrugsstationer eller på vores undervisningsforløb Skraldelev. Hvis I ønsker at forberede jer inden forløbet, kan undervisningsmaterialer downloades på her:

Skraldeakademiet.dk 

 

Booking af besøg

"Besøg i klassen" er populært og for at kunne imødekomme den store efterspørgsel, skal du tilmelde to klasser pr. besøg.
Klasserne vil blive undervist i tidsrummet kl. 09.00 – 11.15.

For at tilmelde dig, skal du oprette dig som bruger i systemet. Har du behov for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os på følgende e-mail besog@vestfor.dk eller telefonnummer 23 46 13 37.

Vi besvarer mails og har telefonerne åbne i tidsrummet: Mandag-torsdag kl. 8.00-12.00 og kl. 13.00-14.30 samt fredag kl. 8.00-12.00.

Når du besøger os, er det vigtigt, at du er bekendt med og overholder Vestforbrændings sikkerhedsregler.

BOOK BESØG HER

Praktiske oplysninger

  • Tid: 2 timer, kl. 9.00-11.15 / Klasse 1: kl. 9.00-10.00 / Klasse 2: kl. 10.15-11.15
  • Sted: På jeres skole, tilbuddet gælder kun skoler i Vestforbrændings ejerkommuner
  • Antal deltagere: Der skal tilmeldes to klasser pr. besøg
  • Undervisningsmateriale: Hent undervisningsmateriale her
  • Specialklasse: Ring eller skriv til os, så finder vi det rigtige forløb. Telefon 23 46 13 37 eller besog@vestfor.dk