Gå til main indhold

Besøg i klassen: 0. - 4. klasse

Sortering og materialer er i fokus, når en af vores affaldseksperter kommer forbi jeres klasse. Med sig har affaldseksperten oplevelseskasser og aktiviteter, som fortæller historier om sortering af affald og affaldets ressourcer.

Børn sidder i klasse med hænderne i vejret

Vestforbrænding aflyser alt undervisning og alle besøg

Som en konsekvens af myndighedernes skærpelse af retningslinjerne i forbindelse med Covid 19, har Vestforbrænding besluttet at annullere alt undervisning og alle besøg i en periode.
Vi vil løbende opdatere her på siden med informationer om, hvornår vi forventer at åbne op igen, eller kan tilbyde anden form for undervisning.

Kend dit skrald

Vi kommer på besøg i klassen med et oplæg, der inkluderer sjove faglige aktiviteter. Gennem praktiske øvelser, dialog og opgaver, får eleverne viden om, hvad der gemmer sig i klassens skraldespand

”Kend dit skrald” tager udgangspunkt i det skrald, som eleverne kender fra deres hverdag.Sanserne bringes i spil, når eleverne skal føle, finde og dufte til skrald. Samtidig taler vi om, hvilket skrald man kan genbruge, genanvende eller brænde af og omdanne til energi.


Nyt undervisningsmateriale

Som en del af forløbet får eleverne udleveret opgavehæftet Vera og Villum eller Skraldeavisen, som kan bruges til det videre arbejde med emner som affald, bæredygtighed og energi. Besøget kan med stor fordel følges op af et besøg på en af Vestforbrændings genbrugsstationer eller på vores undervisningsforløb Skraldelev. Hvis I ønsker at forberede jer inden forløbet, kan undervisningsmaterialer downloades på her:

Skraldeakademiet.dk 

 

Booking af besøg

"Besøg i klassen" er populært og for at kunne imødekomme den store efterspørgsel, skal du tilmelde to klasser pr. besøg.
Klasserne vil blive undervist i tidsrummet kl. 09.00 – 11.15.

For at tilmelde dig, skal du oprette dig som bruger i systemet. Har du behov for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os på følgende e-mail besog@vestfor.dk eller telefonnummer 23 46 13 37.

Vi besvarer mails og har telefonerne åbne i tidsrummet: Mandag-torsdag kl. 8.00-12.00 og kl. 13.00-14.30 samt fredag kl. 8.00-12.00.

Når du besøger os, er det vigtigt, at du er bekendt med og overholder Vestforbrændings sikkerhedsregler.

BOOK BESØG HER

Praktiske oplysninger

  • Tid: 2 timer, kl. 9.00-11.15 / Klasse 1: kl. 9.00-10.00 / Klasse 2: kl. 10.15-11.15
  • Sted: På jeres skole, tilbuddet gælder kun skoler i Vestforbrændings ejerkommuner
  • Antal deltagere: Der skal tilmeldes to klasser pr. besøg
  • Undervisningsmateriale: Hent undervisningsmateriale her
  • Specialklasse: Ring eller skriv til os, så finder vi det rigtige forløb. Telefon 23 46 13 37 eller besog@vestfor.dk