Gå til main indhold

KURSUS: Fuld skrald på den grønne omstilling i storkøkkener & kantiner

Kurset er bygget op af praktiske øvelser samt en rundvisning på det store affaldsanlæg på Vestforbrænding. Dagen slutter af med en workshop, hvor I udvikler løsninger der passer til virkeligheden og hverdagen i jeres køkken eller kantine. Vi undersøger og udvikler sammen muligheder for forandringer inden for affaldssorteringen, der kan fungere i jeres hverdag.

Kurset er målrettet køkken- og kantinepersonale fra kommunale og private arbejdspladser. Deltagerne får en grundlæggende viden om køkkenaffald og affaldets vej.

Indhold af skraldespand i køkken

Indblik i affald og ressourcer

Køkken- og kantinepersonale arbejder ofte med store mængder affald og er derfor en vigtig brik i implementering af mere effektiv affaldssortering og dermed mere genanvendelse af affaldet fra virksomheder og organisationer.
Personalet har den daglige drift og ved, hvad der fungerer og ikke fungerer i et køkken. Deres viden og forståelse for affaldets vej er derfor vigtig for at skabe motivation og gøre sorteringen til en succes.

I får som deltagere viden, der virker i hverdagen, om affald og de forskellige behandlingsprocesser affaldet gennemgår efter man har sorteret og smidt ud. I ser, mærker og lærer at kende forskel på materialerne. I får svar på, hvilke typer affald der kan sorteres og genanvendes, og hvilke der skal videre til forbrænding.

Stor skraldepose i et industrikøkken

Booking af besøg

Da besøg fra ​køkken- og kantinepersonale​ ​kræver særlig forberedelse, vil vi bede jer kontakte os på telefon 23 46 13 37 eller sende en mail via nedenstående knap med titlen "Send en forespørgsel via mail", så vi kan aftale dato og tale nærmere om behov og krav.​​

Send en forespørgsel via mail på besog@vestfor.dk

Praktiske oplysninger

  • Pris:
    • Private virksomheder 10.000 kr. for 20 personer
    • Private med blandede hold 500 kr. per. person
    • Offentlige virksomheder/institutioner Gratis
  • Deltagere: Køkken- og kantinepersonale
  • Varighed: 3 ½ time
  • Forplejning: Kaffe/te, kage/frugt (sandwich kan aftales, hvis forløbet afholdes henover frokost).
  • Sted: Vestforbrænding, Ejby Mosevej 219, 2600 Glostrup
  • Antal deltagere: Maks. 20
  • Sikkerhed: Forud for besøget skal I læse Vestforbrændings sikkerhedsregler samt lave en liste med for- og efternavne på alle deltagere, som I giver til den kursusansvarlige