KURSUS: Fuld skrald på den grønne omstilling i storkøkkener & kantiner
Kurset er bygget op af praktiske øvelser samt en rundvisning på det store affaldsanlæg på Vestforbrænding. Dagen slutter af med en workshop, hvor I udvikler løsninger der passer til virkeligheden og hverdagen i jeres køkken eller kantine. Vi undersøger og udvikler sammen muligheder for forandringer inden for affaldssorteringen, der kan fungere i jeres hverdag.
Kurset er målrettet køkken- og kantinepersonale fra kommunale og private arbejdspladser. Deltagerne får en grundlæggende viden om køkkenaffald og affaldets vej.

Indblik i affald og ressourcer
Køkken- og kantinepersonale arbejder ofte med store mængder affald og er derfor en vigtig brik i implementering af mere effektiv affaldssortering og dermed mere genanvendelse af affaldet fra virksomheder og organisationer.
Personalet har den daglige drift og ved, hvad der fungerer og ikke fungerer i et køkken. Deres viden og forståelse for affaldets vej er derfor vigtig for at skabe motivation og gøre sorteringen til en succes.
I får som deltagere viden, der virker i hverdagen, om affald og de forskellige behandlingsprocesser affaldet gennemgår efter man har sorteret og smidt ud. I ser, mærker og lærer at kende forskel på materialerne. I får svar på, hvilke typer affald der kan sorteres og genanvendes, og hvilke der skal videre til forbrænding.

Praktiske oplysninger
- Pris:
- Private virksomheder 10.000 kr. for 20 personer
- Private med blandede hold 500 kr. per. person
- Offentlige virksomheder/institutioner Gratis
- Private virksomheder 10.000 kr. for 20 personer
- Deltagere: Køkken- og kantinepersonale
- Varighed: 3 ½ time
- Forplejning: Kaffe/te, kage/frugt (sandwich kan aftales, hvis forløbet afholdes henover frokost).
- Sted: Vestforbrænding, Ejby Mosevej 219, 2600 Glostrup
- Antal deltagere: Maks. 20
- Sikkerhed: Forud for besøget skal I læse Vestforbrændings sikkerhedsregler samt lave en liste med for- og efternavne på alle deltagere, som I giver til den kursusansvarlige