Gå til main indhold

Varmeplan 2030


Varmeplan 2030 er Vestforbrændings forslag til, hvordan 30.000 boliger i kommunerne Ballerup, Herlev, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk, Furesø, Frederikssund og Egedal kan omstilles fra olie- eller gasforsyning til grøn fjernvarme.

Varmeplanen er udarbejdet i samarbejde med kommunerne og bidrager til deres arbejde med Varmeplanlægning i henhold til Varmeforsyningsloven. Med udgangspunkt i Varmeplanen fortsætter Vestforbrænding dialogen med kommunerne og øvrige aktører i området og udarbejder mere detaljerede projektforslag i perioden 2022-2025 med henblik på at implementere varmeplanen inden 2030. Varmeplanen vil løbende blive opdateret i denne periode for at forbedre det fælles grundlag for projektforslagene. 

De detaljerede projektforslag til kommunerne bliver baseret på de lokale forhold, herunder opbakning til fjernvarmen, samt gældende beregningsforudsætninger fra Energistyrelsen.

Se kort over fjernvarmeområder og søg på din adresse (blå er godkendte områder, orange er forslag til udbygning - varmeplan 2030)

Se hele Varmeplanen (PDF) (fra februar 2022 - bemærk at der kan se justeringer af planen )