Gå til main indhold

Røglugt fra anlægget: Vi har problemer med udsugningen på det ene anlæg. Vi arbejder på at løse problemet hurtigst muligt.  

Varmeplan 2030


Varmeplan 2030 er Vestforbrændings forslag til, hvordan 30.000 boliger i kommunerne Ballerup, Herlev, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk, Furesø, Frederikssund og Egedal kan omstilles fra olie- eller gasforsyning til grøn fjernvarme.

Varmeplanen er udarbejdet i samarbejde med kommunerne og bidrager til deres arbejde med Varmeplanlægning i henhold til Varmeforsyningsloven. Med udgangspunkt i Varmeplanen fortsætter Vestforbrænding dialogen med kommunerne og øvrige aktører i området og udarbejder mere detaljerede projektforslag i perioden 2022-2025 med henblik på at implementere varmeplanen inden 2030. Varmeplanen vil løbende blive opdateret i denne periode for at forbedre det fælles grundlag for projektforslagene. 

De detaljerede projektforslag til kommunerne bliver baseret på de lokale forhold, herunder opbakning til fjernvarmen, samt gældende beregningsforudsætninger fra Energistyrelsen.

Se kort over fjernvarmeområder og søg på din adresse (blå er godkendte områder, orange er forslag til udbygning - varmeplan 2030)

Se hele Varmeplanen (PDF)

Hvilke områder dækker varmeplanen?

På kortene nedenfor kan du se de områder, som Varmeplan 2030 dækker i kommunerne markeret med blå. Fjernvarmeområder, der allerede er godkendt er markeret med grøn.

Kort over fjernvarme i Ballerup

Kort over fjernvarme i Ballerup

Kort over fjernvarme i Furesø

Kort over fjernvarme i Furesø

Kort over fjernvarme i Lyngby-Taarbæk

Kort over fjernvarme i Lyngby-Taarbæk

Kort over fjernvarme i Frederikssund

Kort over fjernvarme i Frederikssund

Kort over fjernvarme i Gladsaxe

Kort over fjernvarme i Gladsaxe