Gå til main indhold

At arbejde hos os

Det skal være spændende og lærerigt at gå på arbejde. Derfor tilbyder vi en arbejdsplads, hvor der er fokus på fremtiden. Hos os bliver du en del af et godt hold, hvor vi gerne vil samarbejde og videndele, og hvor der er plads til at udvikle sig med opgaverne.

To mænd giver high five og griner

Samarbejde og fokus på resultater

Vi spiller hinanden stærke. Og med dine skarpe kompetencer, din faglige indsigt og dit drive er du med til at forme vores forretning nu og i fremtiden. Vi går ud fra, at du har lige så høje forventninger til os, som vi har til dig. Sammen er vi med til at sikre de rammer, der gør det muligt at nå vores mål om at være Danmarks førende affalds- og energiselskab.

God ledelse

For os er god ledelse ensbetydende med kompetente og motiverende ledere, hvis ord og handlinger følges ad. Tillid og troværdighed er helt centrale begreber i forholdet mellem leder og medarbejder på Vestforbrænding.

Vores ledere påtager sig ledelsesansvaret med respekt for den enkelte og giver feedback, opbakning og sparring til deres medarbejdere. De delegerer ansvar og afstemmer forventninger med medarbejderne og giver dem gode rammer for udvikling.

Plads til dig

Hos os er der plads til mange forskellige mennesker og profiler. Vores alsidighed er vores styrke - og det er det, der gør det muligt for os at levere de bedste løsninger inden for indsamling og behandling af affald samt produktion og levering af fjernvarme og elektricitet.

Vi tror på, at man godt kan have ambitioner og nå resultater og mål – og samtidig have et liv ved siden af jobbet. Uanset hvilken stilling, du er ansat i, har vi fokus på gensidig fleksibilitet.

Medarbejdertilbud

Vi har flere forskellige personaletilbud og -goder til vores medarbejdere. Herunder finder du nogle af dem.

  • Bonusordningen SMIL
  • Idrætsforening og motionsrum
  • Sundhedstjek, fysioterapi, sundhedsordning og rådgivningstilbud
  • Personaleforening, der arrangerer blandt andet teaterture, middage og udflugter til seværdigheder
  • Kantineordning med et bredt udvalg af sunde retter og mulighed for takeaway