Gå til main indhold

Lønkonsulent

Styr på detaljerne på løn- og personaleområdet – er det dig?

Vi søger en erfaren og dygtig kollega til vores HR-team, som kan tage ansvaret for vores lønadministration. Du bliver en del af et team på fire, som har fokus på at yde god service og finde løsninger sammen med vores kollegaer og samarbejdspartnere.


Ekspert i lønadministration

Til dagligt driver du lønadministrationen for vores ca. 340 medarbejdere, og du bliver derfor vores ekspert på området. Det kræver, at du er selvkørende og fortrolig med at udbetale løn, søge refusioner på Virk.dk, kan skatte- og feriereglerne og samtidig har kendskab til flere overenskomster.


Du får ansvaret for vores lønsystem KMD OPUS og tidsregistreringssystem ProMark og sørger for at oprette og ajourføre personoplysninger. Du afslutter lønperioden og står for udbetaling af feriepenge. Som ekspert fungerer du som rådgiver af ledere og medarbejdere i lønforhold, herunder tolkning af overenskomster, lokalaftaler og anvendelse af systemer. Samtidig arbejder du med budgetter og regnskabsopfølgning på HR-området.


Du har stor indflydelse på din egen arbejdsdag og har mulighed for at udvikle dig inden for HR-området. I dit daglige arbejde møder du engagerede kolleger, der værdsætter samarbejde, højt humør og en uformel omgangstone.


Erfaren og serviceorienteret

Du trives med at arbejde selvstændigt men er også god til at samarbejde på tværs af organisationen. Du overholder deadlines, leverer en høj standard og tager gerne initiativ til at forbedre arbejdsprocesser og løsninger. Du er serviceorienteret, tillidsskabende og god til at kommunikere med de mange forskellige kolleger, du møder i dit daglige arbejde. Du her erfaring med lønadministration og lønsystemer (gerne KMD) og har gode it-kundskaber – vi bruger bl.a. Officepakken og AX.


Løn- og ansættelsesforhold:

Dine løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og principperne for Ny Løn. Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer om ugen, og vi har flekstid.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Helle Danielsen på tlf. 29 10 91 83

Send din ansøgning, så vi har den senest den 30. september 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Ansøg stillingen her