Gå til main indhold

Projektleder til bygningsprojekter

Vil du være med til at udvikle og vedligeholde et af Danmarks største affaldsbaserede kraftvarmeværker? Og kan du styre et projekt fra idé til implementering? Vestforbrænding søger en dygtig projektleder, der kan styre både store og små bygningsprojekter sikkert i mål.


Om Jobbet

Du bliver en del af afdelingen ”Interne projekter”, som varetager spændende og udfordrende projekter for vores kunder, som også er vores kollegaer.
Du er med til at definere projekterne og arbejder som bygherre med det enkelte projekt fra idé til aflevering til driftsorganisationen. Vores opgaver omfatter bl.a. store og små renoveringsopgaver på vores bygninger, placeret på Vestforbrændings matrikel eller på genbrugspladserne i Frederiksund og Høje Tastrup.


Derudover bliver dine opgaver blandt andet at:

  • udarbejde projektindstilling inklusiv oplæg til tidsplan og budget
  • skrive udbuds- og myndighedsmateriale evt. sammen med rådgiver
  • sikre konkurrenceudsættelse af rådgiver- og håndværkerydelser samt kontraktering
  • detailplanlægge og detailbudgettere i projekter
  • koordinering af interne og eksterne interessenter, rådgiver og leverandører
  • dagligt tilsyn i dine projekter
  • følge op på kvalitet, arbejdsmiljø, tid og økonomi til projektejer og styregruppe
  • sikre overholdelse af lovgivning og interne sikkerhedsprocedurer
  • fagligsparring med kollegaer om valg af tekniske løsninger


Om dig

Du har relevant teknisk baggrund som f.eks. ingeniør eller bygningskonstruktør og har erfaring med projektledelse inden for byggebranchen. Erfaring som bygherre er ikke nødvendig. Vi lægger vægt på potentialet i at vokse i den rolle.
Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med projektstyrings-metoder som f.eks. PRINCE2, og måske du har allerede kendskab til Mdoc, REVIT og AutoCAD

Du arbejder selvstændigt, men ud fra holdningen om at projektarbejde er en holdsport, og har forståelse for, at renovering af bygninger i drift er kompliceret. Du har gennemslagskraft og går målrettet efter at gennemføre dine projekter til aftalt kvalitet, pris og tid. Du har en analytisk og struktureret tilgang til dit arbejde, deler gerne viden og har samtidig fokus på detaljen. Når du formidler, går dine budskaber klart igennem, og dine mange interne og eksterne interessenter opfatter dig som professionel og seriøs.


Er du interesseret?

Så send din ansøgning med CV via vores hjemmeside, så vi har den 7. oktober 2020. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Driftsleder Jens Lebech Kaagaard på telefon nr. 23 34 94 16.

Alle ansøgninger vil blive behandlet med fortrolighed.


Vi tilbyder

Du tilbydes en lønpakke der matcher kravene til stillingen med en attraktiv pensionsordning.
Hos Vestforbrænding er der fokus på både faglig og personlig udvikling med mulighed for deltagelse i intern og ekstern uddannelse.


Om os

Du får en spændende og varieret arbejdsdag, forankret i et fagligt stærkt arbejdsmiljø, hvor du kan påvirke de byggetekniske og arkitektoniske valg, samt sætte dit præg på projekter og løsninger. Vi har en uhøjtidelig omgangstone med humor i højsædet og vi vægter respekten for forskellighed højt. Vi løser opgaverne ud fra erfaringen om at de bedste resultater opnås gennem samarbejde på tværs af organisationen.

 

Ansøg stillingen her

Vestforbrænding giver god energi videre. Vi er Danmarks største affaldsselskab, og vi gør en forskel for miljø, borgere og virksomheder. Det er vores fineste opgave at indsamle, genanvende og behandle affald miljømæssigt og økonomisk forsvarligt. Som medarbejder hos Vestforbrænding er du med til at gøre en forskel for miljø, borgere og virksomheder. Derfor søger vi medarbejdere med ambitioner. Medarbejdere, som er klar til at levere de resultater, der skal bringe os videre mod en mere bæredygtig fremtid ved at sikre optimal udnyttelse af affald, materiale- og energiressourcer.