Gå til main indhold

Seniorkonsulent til Energi og Distribution

Har du erfaring med at gennemføre udviklingsprojekter indenfor regulering, optimering og drift af energiproducerende anlæg? Vil du være med til at foretage detailvurderinger af projekter for at sikre, at de reguleres optimalt? Kan du sikre, at ideer og ønsker om udvikling bliver formet til nye projekter? Og derved være med til at sikre en løbende udvikling af Vestforbrændings anlægsportefølje? Så læs mere her.


Om Jobbet 

Som Seniorkonsulent bliver du en del af afdelingen ”Energi og Distributions område for Forretningsudvikling”, hvor vi f.eks. varetager opgaver, som projektudvikling, optimering og langsigtede strategiplaner. Derudover sikre vi vidensdeling af de igangværende og kommende projekter til forskellige interne og eksterne interessenter. 

Derudover bliver dine opgaver blandt andet at:
  

 • Planlægge, lede og gennemføre regulerings- og optimeringsprojekter i kraftværks- og fjernvarmeproduktionen 
 • Deltage i arbejdsgrupper og vidensnetværk sammen med kollegaer, eksterne rådgivere og andre forsyningsvirksomheder
 •  Sikre vidensdeling og ressourceplanlægning på projekterne, så Vestforbrændings kompetencer udnyttes bedst mulig
 •  Udarbejde løsningsforslag og kravspecifikationer, så de understøtter Vestforbrændings projekter og arbejdsopgave
 •  Sikre at den nyeste viden om relevante teknologier er tilgængelig for organisationen

Om dig 

Du har relevant teknisk baggrund som f.eks. maskinmester, ingeniør eller lignende faglig baggrund.   

Du har gennemslagskraft, og går målrettet efter at gennemføre dine opgaver til aftalt kvalitet, pris og tid. Du har en analytisk og struktureret tilgang til dit arbejde, deler gerne viden og har samtidig fokus på detaljen. Når du formidler, går dine budskaber klart igennem, og dine mange interne og eksterne interessenter opfatter dig som professionel og seriøs. 

Du arbejder selvstændigt, men kan også indgå i et tæt teamarbejde i forbindelse med projekter, og udviklingsopgaver, så som idriftsættelse og tilpasning af en varmeakkumuleringstank i Vestforbrændings produktions- og distributionsforretning. I forbindelse med dine daglige opgaver, vil du ikke kun fungere som projektleder, men også projektdeltager. 

Derudover har du erfaring med: 

 • Bred teknisk kraftværksviden, herunder systemkendskab, energiproducerende enheder, fjernvarme og termodynamiske processer
 • At udarbejde løsningsforslag på regulering og optimering opgaver, i et samspil med forskellige interessenter som drift, projekter, kunder og økonomi
 • Reguleringstekniske og mekaniske løsninger samt tilhørende processer, kombineret med en grundlæggende økonomisk forståelse 
 • At vurdere alternative løsninger og se synergier på systemniveau
 • At bruge din viden og kompetencer til at sætte dig ind i komplicerede problemløsninger
 • Brug af MS Office samt relevante IT-systemer


Vi tilbyder 

Du tilbydes en lønpakke, der matcher kravene i stillingen, med en attraktiv pensionsordning. Hos Vestforbrænding er der en god kantineordning, personaleforening, idrætsforening og træningsfaciliteter. 


Er du interesseret?

Så send din ansøgning med CV via linket nedenfor senest den 30. september. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte leder for Forretningsudvikling Søren Løgstrup Hansen på mail sha@vestfor.dk  Alle ansøgninger bliver behandlet med fortrolighed.

 

 

Om os 

Vestforbrænding håndterer affald for 900.000 borgere og 60.000 virksomheder i vores opland, og arbejder dagligt for at forbedre miljøet gennem mere genanvendelse og produktion af klimavenlig energi. Vestforbrænding er Danmarks største affalds- og forsyningsselskab. Vi er ejet af 19 sjællandske kommuner, som vi tilbyder løsninger inden for indsamling og behandling af affald samt levering af fjernvarme og elektricitet.