Arbejdsmiljøkoordinator til byggeprojekter

Har du erfaring med risikovurdering og arbejdsmiljøkoordinering fra bygge- og anlægsbranchen eller industrien? Trives du lige så naturligt i sikkerhedssko på byggepladsen som ved PC’en på kontoret? Så kan stillingen som arbejdsmiljøkoordinator for Vestforbrænding være noget for dig.

Samarbejdsorienteret profil

Du bliver en del af afdelingen ”Mennesker & Miljø”, der har ansvar for sikkerhed, miljø- og arbejdsmiljø på Vestforbrænding. Afdelingen består af otte medarbejdere.

Du får ansvar for at sikre, at Vestforbrændings arbejdsmiljøcertificeringer og -regler bliver overholdt i de byggeprojekter, som vi er bygherre på. Du samarbejder i den forbindelse tæt med projektafdelingen, og rådgiver derudover kolleger på tværs af organisationen.

Som arbejdsmiljøkoordinator i byggeprojekter vil du være tæt samarbejdspartner til projektafdelingen i forretningsområdet Energi og Distribution i forbindelse med byggerier, som Vestforbrænding er bygherre for og sikre opfyldelse af vores arbejdsmiljøcertificeringer på byggepladserne.

Foruden arbejdsmiljøkoordinering vil din opgave være at rådgive kunderne i forretningsområderne inden for alle elementer af arbejdsmiljøarbejdet.

Derudover får du til opgave at udarbejde risikovurderinger og koordinere arbejdsmiljøindsatsen, når vi fx har revision af forbrændingsanlægget, udvider fjernvarmenettet eller ombygger genbrugsstationer.

Vi lægger vægt på, at du er robust og kan stå fast, men samtidig er samarbejds- og løsningsorienteret.

Om dig

Ud over erfaring med at arbejde for et godt og sikkert arbejdsmiljø har du:

• Min. 3 års erfaring som arbejdsmiljøkoordinator på byggeprojekter
• En teknisk og håndværksmæssig baggrund
• Indgående kendskab til regler og lovgivning om sikkerhed og arbejdsmiljø
• Et skarpt øje for at spotte risici og sikkerhedsbrister på byggepladser
• Gode kommunikationsevner og har let ved at opbygge relationer

Om Vestforbrænding

Vestforbrænding er Danmarks største affaldsselskab. Vi er ejet af 19 sjællandske kommuner, som vi tilbyder løsninger inden for indsamling og behandling af affald samt levering af fjernvarme og elektricitet. Vi håndterer affald for 900.000 borgere og 60.000 virksomheder i vores opland, og arbejder dagligt for at forbedre miljøet gennem mere genanvendelse og produktion af klimavenlig energi.

Sammen med 340 kolleger på hele Vestforbrænding får du en spændende, og varieret arbejdsdag forankret i et fagligt stærkt arbejdsmiljø, hvor du får mulighed for at påvirke de procestekniske valg og sætte dit præg på projekter og løsninger. Omgangstonen er uformel, vi har godt humør og mener, at vi opnår de bedste resultater gennem samarbejde på tværs af organisationen.
Vestforbrænding er OHSAS 18001- og ISO 14001-certificeret.

Vi tilbyder

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og principperne for Ny Løn med en attraktiv pensionsordning. Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer om ugen.
Hos Vestforbrænding er der en god kantineordning, personaleforening, idrætsforening og

Er du interesseret?

via vores hjemmeside, så vi har den senest den 18. november 2019. Vi forventer at holde 1. samtalerunde den 20. og 21. november og 2. samtalerunde den 25. og 26. november. 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Anne Birgitte Thuelund på telefon 20 59 87 25.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen som arbejdsmiljøkoordinator her