Bachelorpraktikanter

Tag fat i din bedste studiemakker, og søg sammen bachelorpraktik hos Vestforbrænding. Vi leder efter et team på to praktikanter, der kan være med til at løse forskelligartede opgaver på Danmarks største affaldsbaserede kraftvarmeværk.

Om praktikken

Vi tager jeres praktik alvorligt, og I får dygtige kolleger, som følger jer tæt og hjælper jer igennem hele forløbet. I bliver en del af et stærkt fagligt miljø, hvor I får mulighed for at udleve jeres arbejdsmæssige ambitioner og afprøve jeres faglighed.

Vi forventer, at I selv tager ansvar og initiativ, og at I har mod på at kaste jer over de mange projekter, som er en del af en stor, kompleks organisation som vores. Til gengæld må I også meget gerne stille krav til os – om fx udvikling, sparring og udfordrende opgaver.

Vi tilrettelægger praktikforløbet i samarbejde med jer med udgangspunkt i jeres ønsker og studieretning, matchet med vores behov.

Praktikforløbet er efterårssemesteret 2019.

Hvis I vil vide mere om praktikforløbet, kan I kontakte maskinmester og idriftsættelseskoordinator Peter Bech Haupt på 21 13 88 17 eller peb@vestfor.dk

Send jeres ansøgning til så vi har den senest den 16. april. Vi afholder samtaler løbende.

Søg stillingen som bachelorpraktikant her