Barselvikar til at udvikle og styre kommunernes affaldssortering

Brænder du for den grønne omstilling? Vil du være med til at hjælpe kommunerne med den grønne omstilling inden for affaldsområdet? Så har vi et spændende barselvikariat til dig. Hos Vestforbrænding arbejder vi hver dag sammen med kommunerne om at øge sorteringen og genanvendelsen af borgernes affald til fordel for et bedre miljø og klima. ​

Om jobbet

Affaldssektoren i Danmark har en betydelig rolle i den grønne omstilling. Det betyder ambitiøse mål for genanvendelse af vores affald. Og skal målene nås, så skal vi både effektivisere og udvikle indsamlingen af vores affald. Mange af vores ejerkommuner er allerede godt i gang med at udvikle og indføre nye affaldsløsninger for at øge genanvendelsen af borgernes affald. I vores team hjælper vi vores ejerkommuner med alle typer opgaver inden for deres affaldsforvaltning. Både administration af kommunernes nuværende affaldsordninger, men også at udvikle de bedste affaldsløsninger og implementere systemerne ude i kommunerne. Derved bistår vi kommunerne med at nå deres mål om en grøn omstilling af deres affaldsforvaltning.

Vi søger en barselsvikar med masser af gå-på-mod til at løse alle mulige og umulige opgaver indenfor for kommunernes affaldsforvaltning. Vi synes alle, at det er motiverende og udfordrende, at vores opgaver spænder vidt fra udvikling af nye affaldsløsninger til daglige opgaver omkring kontraktstyring af de nuværende indsamlingsordninger. Til daglig bidrager vi derfor både til at løse forvaltningsopgaver på det kommunale affaldsområde til at samarbejde med vognmænd om selve indsamlingen af affaldet ude hos borgerne. Du skal derfor trives med en uforudsigelig arbejdsdag, hvor du motiveres af at skulle finde helhedsorienterede løsninger samme med os i dit team eller andre kolleager i Vestforbrænding og kommunerne.

Vi vil selvfølgelig så vidt muligt tilpasse dine opgaver efter dine kompetencer, men de primære opgaver bliver blandt andet at:

  • forvalte ejerkommunernes affaldsordning i dialog med de kommunale forvaltninger.
  • Deltage i implementeringen af nye affaldsløsninger.
  • koordinere drift og udvikling i ejerkommunernes affaldsordninger.
  • håndtere henvendelser fra borgere om ejerkommunernes affaldsordninger.
  • besøge og vejlede borgerne med henblik på at finde de rigtige affaldsløsninger.
  • udarbejde notater til politisk behandling.


Om dig

Du har en relevant akademisk baggrund og gerne kendskab til affaldsområdet. Erfaring med forvaltning- eller sagsbehandling fra en kommune/stat vil også være en fordel. Men fremfor alt synes du, at det lyder spændende og udfordrende at arbejde med affald i spændingsfeltet mellem daglig drift af kommunernes affaldsordninger, offentlig forvaltning og politiske dagsordener. Det betyder, at du trives i en uforudsigelig hverdag, hvor man skal være proaktiv og god til at prioritere. Du arbejder struktureret.
Men din styrke i dette vikariat er dit gode humør, evne til at tage initiativ og kaste dig over udfordringer og opgaver med et positivt sind i tæt samarbejde med dine kollegaer i Vestforbrænding og kommunerne.


Vi tilbyder

Du bliver tilknyttet vores lille afdeling bestående af fire ambitiøse medarbejdere, der gerne vil gøre en ekstra indsats for at øge genanvendelsen og sikre en professionel forvaltning af kommunernes affaldsområde. Du vil indgå i vores team, hvor vi har fokus på sparring og bredt samarbejde på tværs af hele organisationen. Der er højt til loftet i teamet, og vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en åben og imødekommende omgangstone. Du vil også skulle løse opgaver for andre afdelinger.

Vestforbrænding er Danmarks førende virksomhed inden for affaldsområdet, og du vil få snitflader til hele organisationen, og dermed indsigt i mange facetter af affaldsområdet.

Du tilbydes en lønpakke i forhold til kravene til stillingen med en attraktiv pensionsordning. Hos Vestforbrænding er der en god kantineordning, personaleforening, idrætsforening og træningsfaciliteter.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Partnerservicechef Bent Sørensen mobil 21173069 eller mail bso@vestfor.dk

Tiltrædelse snarest muligt, vikariatet udløber august 2021.


Er du interesseret?

Så send din ansøgning med CV via vores hjemmeside, så vi har den senest mandag den 10. august.
Alle ansøgninger vil blive behandlet med fortrolighed.

Ansøg her

Vestforbrænding er arbejdspladsen for mennesker, der gør en forskel. Vi er ikke alene Danmarks største selskab, som håndterer affald. Vi er også en af Europas førende inden for genanvendelse og produktion af grøn energi. Vi skåner eks. miljøet for udledning af så meget CO2, som svarer til, at alle Danmarks benzin- og dieselbiler kører 1.000 km. Som en del af vores team i Vestforbrænding, vores 19 ejerkommuner og 932.000 borgere er du med til at bringe verden tættere på en bæredygtig fremtid.