Gå til main indhold

Byggeleder til tilsyn af Fjernvarmeprojekter


Har du overblik? Og trives du i bygherrerollen, hvor tæt dialog med rådgivere, entreprenører og leverandører er altafgørende for projekternes succes? Så er du måske den nye kollega, vi søger til at bistå med planlægning, udførsel og opfølgning på konverteringsprojekter fra olie og naturgas til grøn fjernvarme.

Vestforbrænding er Danmarks største affaldsenergiselskab. Vi bistår 19 kommuner, 1 mio. borgere og 60.000 virksomheder med den grønne omstilling. I tæt samarbejde med kommunerne står vi for omfattende udvidelser af fjernvarmenettet, så vores kunder kan tilbydes miljørigtige løsninger med betydelige klimagevinster.

Vi har brug for dig til at bistå vores Programledere med at varetage bygherrerollen på en portefølje af investeringstunge fjernvarmeprojekter. Det er et spændende og alsidigt job, hvor du både får daglig gang på byggepladserne og samtidigt bliver en del af et stærkt team på vores lokation i Glostrup.


Opgaverne

Du kommer til at deltage i planlægning og projektering af kommende delprojekter i det overordnede program, som du bliver tilknyttet. I tæt samarbejde med programlederen og organisationens øvrige medarbejdere er du med til at sikre:

• Detailplanlægning og detailbudgettering af delprojekter

• Opfølgning på kvalitet, tid og økonomi

• Varetagelse af intern/ekstern interessehåndtering i dagligdagen

• Konstruktivt samarbejde i projektteamet blandt kolleger, rådgivere og entreprenører

• At viden om ny teknologi er tilgængelig for løsning af projektopgaver

• At tegninger og løsningsforslag fra rådgivere godkendes

• At der løbende sikres dokumentation på det udførte arbejde


Du bliver programlederens forlængede hånd, så alle forhold refereres direkte ind til programlederen. Du kommer til at deltage i byggemøder med programlederne og skal i den forbindelse sikre dokumentation i form af referater.

Du kommer til at sidde på en central post, hvor du er med til at sikre at Vestforbrændings erfaringer fra øvrige anlæg inddrages i opgaveløsning, samtidigt med at løsninger vurderes under hensyntagen til helheden og til økonomi, teknik og miljømæssige forhold.


Dig

Vi lægger vægt på, at du har solid erfaring indenfor byggeledelse og tilsyn, gerne minimum 8-10 års erfaring som Byggeleder. Du skal have god teknisk og økonomisk forståelse og have erfaring med større anlægsentrepriser med kendskab til ABT og DS475. Hvis du har erfaring fra anlægsbranchen, er det klart et plus.

I dit daglige arbejde får du en bred kontaktflade både i og udenfor organisationen, så det er essentielt at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale. Som person har du blik for kvalitet, sans for detaljen, du er proaktiv og forstår værdien i at dokumentere beslutninger og processer på de enkelte projekter.


Os

Du bliver en del af en stor Projektafdeling, så der er aldrig langt til faglig sparring og support. Vores succesmål er tydelige og vi leverer direkte ind til at realisere Vestforbrændings ambitiøse strategi om blandt andet CO2-neutral energiforsyning i vores ejerkommuner.

I Vestforbrænding er der et tæt samarbejde, højt til loftet, godt humør og masser af dialog om alle de spændende projekter som vores afdeling varetager.


Sammen

I Vestforbrænding er vi på en spændende og krævende rejse med at implementere en ny, ambitiøs strategi. Vi er ca. 400 dygtige kolleger med mange forskellige kompetencer fordelt på flere lokationer, hvor samarbejde altid er i fokus. Vi lægger stor vægt på at løse vores opgaver i teams, hvor vi støtter hinanden fagligt og trækker på hinandens kompetencer. Vi tilstræber en normal arbejdsuge og vægter work/life balance højt, men der kan være perioder som kræver mere. Muligheden for hjemmearbejde er en naturlig del af vores hverdag.

Har du lyst til at være med lige nu, hvor indflydelse og forandring er størst – så får du her mulighed for at præge den videre udvikling af vores team og vores område, udvikle dig selv og dine kompetencer i et uformelt arbejdsmiljø.


Vi tilbyder

Du tilbydes en lønpakke i forhold til din erfaring og kravene i stillingen - med en attraktiv pensionsordning. Hos Vestforbrænding er der en fantastisk kantineordning, en aktiv personaleforening og idrætsforening samt træningsfaciliteter.


Er du interesseret?

Interesseret i stillingen? Send din ansøgning via Ansøg-linket nedenfor, så vi har den senest d. 7. august 2022. Bemærk venligst, at vi kun accepterer ansøgninger, der sendes via linket. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sektionsleder for Fjernvarmeprojekter Anette Hejnfelt Strandberg på telefon 29741714 eller mail: AHS@vestfor.dk.


Vi ser frem til at høre fra dig.


Vestforbrænding giver god energi videre. Vi gør en forskel for miljø, borgere og virksomheder. Som medarbejder hos Vestforbrænding er du med til at gøre en forskel for miljø, borgere og virksomheder. Derfor søger vi medarbejdere med ambitioner. Medarbejdere, som er klar til at levere de resultater, der skal bringe os videre mod en mere bæredygtig fremtid ved at sikre optimal udnyttelse af affald, materiale- og energiressourcer.