Gå til main indhold

Erfaren kommunikationsrådgiver til fjernvarmeområdet


Kan du få kommunikationen om Danmarks største fjernvarmeudvidelse til at spille? Og har du erfaring med at kommunikere om omfattende anlægsprojekter med mange interessenter, så er du måske vores nye kommunikationsrådgiver til Vestforbrændings fjernvarmeområde.

Du får din daglige gang i Stabsområdet, hvor kommunikationsteamet hører til. Samtidig får du ansvaret for et tæt samarbejde med forretningsområdet ’Grøn Varmeforsyning’. Vestforbrænding skal levere fjernvarme til 39.000 nye kunder inden 2030. Det er et ambitiøst mål, og vi har travlt med en vigtig opgave i den grønne omstilling. Din rolle bliver at følge fjernvarmeprojekterne og sammen med kollegaerne i området Grøn Varmeforsyning sikre, at kommunikationen kører kontinuerligt; så kunder, borgere og kommuner er informeret om, hvad der sker, hvorfor og hvornår. Det er dig, der er den på kommunikation om fjernvarmeområdet, men vi har et tæt og godt samarbejde i kommunikationsteamet, hvor vi hjælper hinanden og dagligt sparrer om opgaver og faglige udfordringer. 

I Staben får du ud over det kommunikationsfaglige fællesskab, også et fagligt fællesskab med kolleger, som bl.a. arbejder med strategi, forretningsudvikling og jura. Du deltager i ugentlige afdelingsmøder, og du refererer til chefen for Sekretariat & Kommunikation. Vi er lokaliseret sammen med affaldsenergianlægget i Glostrup.


Dine opgaver 

Du rådgiver og hjælper projekt- og programledere i Grøn Varmeforsyning med kommunikation om fjernvarmeprojekter i syv forskellige kommuner. Du producerer indhold til mange forskellige kanaler, følger projekterne og sikrer, at kommunikation om fjernvarme er opdateret og relevant på vores kanaler – med hjælp og sparring fra kolleger selvfølgelig. Du skal fx: 

 • Lave kommunikationsplaner for fjernvarmeprojekter
 • Opdatere og udvikle information om fjernvarme på Vestforbrændings hjemmeside
 • Producere materiale til borgermøder og salg
 • Udvikle og gennemføre kampagner for fjernvarmesalg (i samarbejde med eksternt bureau og kolleger) 
 • Skrive breve, nyheder o.l. til nuværende og kommende fjernvarmekunder
 • Sørge for skilte, plakater og andet informationsmateriale ved anlægsarbejde 
 • Skrive nyheder og gode historier om fjernvarmeprojekter til hjemmeside, medier, SoMe mv.
 • Samarbejde med kommuner om fælles kommunikation til borgerne


Dig 

Du er en fagligt erfaren og løsningsorienteret kommunikationsrådgiver, som arbejder struktureret med projektkommunikation. Du har gerne erfaring med kommunikation fra større anlægsprojekter og har måske arbejdet i bygge- og anlægsbranchen, en forsyningsvirksomhed eller i teknik - og miljøafdelingen i en kommune. Du har styr på din kommunikative værktøjskasse og kan overskue komplekse projekter med mange interessenter og kommunikationskanaler. Desuden har du:  

 • Minimum fem års erfaring med lignende opgaver
 • Erfaring med at udarbejde og følge større kommunikationsplaner
 • Gode evner til at samarbejde og opbygge relationer – også når det gælder mange forskellige faggrupper  
 • Styr på at lave præsentationsmaterialer 

Vi tilbyder 

Vi tilbyder dig en lønpakke i forhold til din erfaring og kravene i stillingen - med en attraktiv pensionsordning. Hos Vestforbrænding er der en fantastisk kantineordning, en aktiv personaleforening og idrætsforening samt træningsfaciliteter. Desuden er der mulighed for hjemmearbejde og generelt stor fleksibilitet.  

Er du interesseret? 

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte fagligt ansvarlig for kommunikation, Birgitte Malm på tlf. 24787419 eller bma@vestfor.dk eller Sekretariats- og kommunikationschef Tine Marie Markussen på tlf. 26824500 eller tmar@vestfor.dk 

Send din ansøgning, så vi har den senest den 1. oktober 2023 og gerne inden. 

Vi ser frem til at høre fra dig. 


Vestforbrænding giver god energi videre: Vi tager hver dag skraldet for en million danskere og 60.000 virksomheder, leverer grøn fjernvarme og elektricitet og uddanner nye affaldsborgere i genbrug og genanvendelse. Vi styrer store og markante projekter inden for blandt andet genanvendelse, fjernvarme og fangst af CO2 og bidrager til den grønne omstilling med et realistisk mål om CO2-neutral affaldsbehandling og varmeproduktion. Du bliver derfor del af en virksomhed med enestående muligheder for faglig udvikling i et ambitiøst og uformelt miljø. 

Vi opfordrer alle uanset alder, kønsidentificering, seksuel orientering, religion og etnicitet til at ansøge om arbejde hos Vestforbrænding. Vi tror på, at et alsidigt og inkluderende miljø er afgørende for at skabe en inspirerende og effektiv arbejdsplads.

Ansøg