Gå til main indhold

Konsulent til vores ledelsessekretariat

Kan du se dig selv som konsulent i en virksomhed, hvor grøn fjernvarme, genbrug, genanvendelse og bedre udnyttelse af ressourcer hver dag er på dagsordenen?

Vestforbrænding bistår 19 kommuner, 1 mio. borgere og 60.000 virksomheder med den grønne omstilling. I tæt samarbejde med vores ejerkommuner og virksomheder tager vi hver dag skraldet og sikrer, at affaldet bliver energiudnyttet og genanvendt.  

 

For at lykkes i vores arbejde, skal vi spille hinanden gode; borgere og politikere, det offentlige og det private. Og til at hjælpe med dette, har vi brug for dig.

 

Om jobbet

 

Vi søger en erfaren konsulent til vores stabsområde i sekretariat med fokus på betjening af vores bestyrelse og direktion. Stillingen er ny, og derfor skal du have mod på selv at fylde rollen ud og definere jobbet i samarbejde med sekretariatschefen, pressechefen og vores chefsekretær.

Formålet er at professionalisere vores ledelsesbetjening yderligere og gøre den endnu bedre. Du får bl.a. ansvaret for at:

  • udarbejde materiale til årets fire bestyrelsesmøder og den årlige generalforsamling
  • udarbejde rapporteringsproces og månedlig ledelsesrapportering (ikke økonomi) samt løbende at udvikle af disse
  • indhente og udarbejde materiale til vores direktørs møder, fx baggrundspapirer, talepunkter mm.
  • holde dig løbende orienteret om udvikling af den politiske og relevante regulatoriske dagsorden, som vedrører vores områder.
  • indhente og behandle informationer - i samarbejde med pressechefen - om den politiske dagsorden i vores 19 ejerkommuner til brug for vores arbejde med PR og Public Affairs.
  • være med til at indhente faglige informationer fra vores forretningsområder til vores servicering af presse.
  • være i løbende dialog, koordinere og støtte til vores forretningsområder og stabsfunktioner
  • besvare henvendelser fra ejerkommunerne og lign.

Om dig

Jobbet kræver, at du har en samfundsfaglig kandidatuddannelse, fx cand.scient.pol., cand.adm. eller lignende.

Du har erfaring fra lignende stilling(er) og har interesse for energi-, affald- og klimaområdet. Du har politisk tæft og erfaring med arbejdet i en politisk styret organisation, interesseorganisation eller tilsvarende.

Det er væsentligt, at du kan begå dig på både et overordnet strategisk niveau og kan sætte dig ind i de konkrete behov i Vestforbrændings områder og løse de opgaver, de har brug for.

I dit daglige arbejde får du en bred kontaktflade i organisationen. Derfor skal du kunne samarbejde med mange typer af kolleger.

Du skal være god til at skabe relationer og trives med meget menneskelig kontakt.

Vi vægter den personlige kontakt højt, da vi tror, at den giver de bedste resultater, ligesom vi prioriterer dialog, vidensdeling og inddragelse højt.

Da du skal være med til at definere en ny rolle og en række nye processer, er det væsentligt, at du har erfaring med ledelsesbetjening, er processtærk og har mod på at tage et ansvar for processerne. Desuden skal du have gode formidlingsevner i skrift og tale, hvor du kan forklare komplekse problemstillinger på en let forståelig måde. Du skal også være med til at udvikle og udfordre organisationen.

 

Som menneske er du positiv. Du ser muligheder - ikke begrænsninger - og du kan tilgå dit arbejde fleksibelt, afhængigt af behovet. Vi tilstræber en normal arbejdsuge,men der vil være perioder, som kræver mere.

Hvem er vi, og hvad tilbyder vi?

I Sekretariat, Jura, og Kommunikation er vi 11 medarbejdere. Vi er en nyetableret enhed og er stadig ved at konstituere os. I enheden er der højt til loftet,

og vi værdsætter dialog og humor. Ledelsesstilen er frihed under ansvar. Sammen med pressechefen er vi en del af staben, og vi refererer til stabschefen og til direktøren.

I staben arbejder vi sammen med enhederne Forretningsudvikling & Strategi og GDPR. Vi arbejder tværgående både internt i staben og med Vestforbrændings områder.

Løn

Du ansættes i forhold til?AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Interesseret i stillingen? Så sender du din ansøgning via linket nedenfor senest den 1. juli 2021. Vi holder samtaler løbende.

Bemærk venligst, at vi kun accepterer ansøgninger, der sendes via linket. Vi forventer at besætte stillingen med start senest 1. september 2021.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chef for Sekretariat, Kommunikation og Jura, Tine-Marie S. Markussen på telefon 2682 4500.