Projektleder til bygnings- og kraftvarmeprojekter

Vil du være med til at udvikle og vedligeholde et af Danmarks største affaldsbaserede kraftvarmeværker? Og kan du styre et projekt fra idé til implementering? Vestforbrænding søger en projektleder, der kan styre både store og små projekter sikkert i mål. Vi søger en projektleder, der kan projektere og eksekvere både bygnings- og kraftvarmeprojekter.

Om jobbet

Du bliver en del af afdelingen ”Interne projekter & dokumentation”, som varetager spændende og udfordrende projekter for vores kunder, som også er vores kollegaer. Afdelingen bestå af to faggrupper der arbejder med bygnings- og kraftvarmeprojekter. Vi forventer, at du kan varetage projekter fra begge fagdiscipliner.
Du er med til at definere projekterne og arbejder som bygherre med det enkelte projekt fra idé til idriftsættelse/aflevering til driftsorganisationen. Vores opgaver omfatter bl.a. store og små renoveringsopgaver på vores bygninger, investeringer samt større vedligeholdelses- og optimeringsopgaver på procesanlægget.

Dine opgaver bliver blandt andet, at:

  • udarbejde projektindstilling inklusiv oplæg til tidsplan og budget
  • skrive udbuds- og myndighedsmateriale evt. sammen med rådgiver
  • sikre konkurrenceudsættelse af rådgiver- og leveringsydelser samt kontrahering
  • detailplanlægge og detailbudgettere i projekter
  • koordinering af interne og eksterne interessenter, rådgiver og leverandører
  • dagligt tilsyn i dine projekter
  • følge op på kvalitet, arbejdsmiljø, tid og økonomi til projektejer og styregruppe
  • sikre overholdelse af lovgivning og interne sikkerhedsprocedurer
  • fagligsparring med kollegaer om valg af tekniske løsninger

Om dig

Du har en teknisk baggrund som f.eks. ingeniør, bygningskonstruktør eller maskinmester og har erfaring med projektledelse indenfor bygge- eller maskinbranchen. Erfaring som bygherre er ikke nødvendig. Vi lægger vægt på potentialet i at vokse i den rolle.
Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med projektstyringsmetoder som f.eks. PRINCE2 - og måske har du allerede kendskab til MS Project, Mdoc og AutoCAD.

Du arbejder selvstændigt, men ud fra holdningen om at projektarbejde er en holdsport, og har forståelse for, at renovering af bygninger og procesanlæg i drift er kompliceret. Du udviser gennemslagskraft og går målrettet efter at gennemføre dine projekter til aftalt kvalitet, pris og tid. Du har en analytisk og struktureret tilgang til dit arbejde, deler gerne viden og har samtidig fokus på detaljen. Når du formidler, går dine budskaber klart igennem, og dine mange interne og eksterne interessenter opfatter dig som professionel og seriøs.

Er du interesseret?

Så send din ansøgning med CV via vores hjemmeside, så vi har den 6. august 2020

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Driftsleder Jens Lebech Kaagaard på telefon nr. 23 34 94 16.

Alle ansøgninger vil blive behandlet med fortrolighed.

Vi tilbyder

Du tilbydes en lønpakke der matcher kravene til stillingen med en attraktiv pensionsordning.
Hos Vestforbrænding er der fokus på både faglig og personlig udvikling med mulighed for deltagelse i intern og ekstern uddannelse.

Om os

Du får en spændende og varieret arbejdsdag, forankret i et fagligt stærkt arbejdsmiljø, hvor du kan påvirke de byggetekniske, arkitektoniske og procestekniske valg, samt sætte dit præg på projekter og løsninger. Vi har en uhøjtidelig omgangstone med humor i højsædet og vi vægter respekten for forskellighed højt. Vi løser opgaverne ud fra erfaringen om at de bedste resultater opnås gennem samarbejde på tværs af organisationen.

 

Ansøg her

Vestforbrænding giver god energi videre. Vi er Danmarks største affaldsselskab, og vi gør en forskel for miljø, borgere og virksomheder. Det er vores fineste opgave at indsamle, genanvende og behandle affald miljømæssigt og økonomisk forsvarligt. Som medarbejder hos Vestforbrænding er du med til at gøre en forskel for miljø, borgere og virksomheder. Derfor søger vi medarbejdere med ambitioner. Medarbejdere, som er klar til at levere de resultater, der skal bringe os videre mod en mere bæredygtig fremtid ved at sikre optimal udnyttelse af affald, materiale- og energiressourcer.