Servicemedarbejder til genbrugsstation

Vil du være vores ansigt udadtil og vejlede vores kunder i at sortere deres affald korrekt? Kan du møde alle slags mennesker med et smil og en god dialog, og er du ikke bange for at svinge kosten og lære at styre en rendegraver? Så er det dig, vi leder efter til Vestforbrændings genbrugsstationer i Frederikssund, Skibby, Jægerspris og Høje Taastrup, du kommer til at roterer på.


På vores genbrugsstationer har vi mange gæster hver dag – især i weekenden er der trængsel ved containerne. Derfor er vi afhængige af medarbejdere, der har overblik, kan holde orden og er klar til hjælpe kunderne, så de føler sig godt behandlet. Det er her, du kommer ind i billedet som servicemedarbejder.


En teamspiller med ansvar

Du bliver en del af et stærkt fælleskab, hvor du selv har frihed til at planlægge din arbejdsdag efter aftale med dine kolleger. Det kræver, at du er ansvarsbevidst og trives med, at opgaverne hurtigt kan skifte. Nogle gange går tiden med oprydning på pladsen og håndtering af bl.a. farligt affald. Andre gange med at vejlede kunder eller rundvise skolebørn og lære dem om korrekt sortering og genanvendelse. Du deler ansvaret med dine kolleger – og er altid klar til at hjælpe dit team.


Service kommer først

Du kommer i kontakt med mange forskellige kunder hver eneste dag. Derfor lægger vi mere vægt på, at du har den rette personlighed end på, at du er ekspert i affaldssortering. Det skal vi nok lære dig alt om. Måske har du en fortid i servicebranchen, hjemmeplejen, detailhandlen eller noget helt fjerde. Det vigtigste er, at du er serviceorienteret, god til at kommunikere og samtidig kan træde i karakter, når det er nødvendigt.


Frisk luft og formidling

Jobbet kræver et almindeligt kørekort og gerne egen bil. Har du et truckkørekort er det en fordel, men det er ikke et krav. Til gengæld skal du være frisk på at lære at køre en truck og håndtere andre maskiner. Du kommer også til at bruge en computer til bl.a. registreringer af affald og bestilling af varer. Så et vis kendskab til IT er en fordel. Men det er langt fra et kontorjob, du får. Det meste af din dag foregår med praktisk arbejde udendørs, så du skal være glad for frisk luft i al slags vejr. Samtidig skal du have lysten og evnen til at formidle din viden om affaldssortering til både børn og voksne.


Arbejdstid

Vi er der for kunderne – og de er der oftest i weekenden og i ferien. Derfor har vi brug for, at du er fleksibel, kan arbejde i tidrummet 9 til 18 og klar på at arbejde hver anden weekend. Dine løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og principperne for Ny Løn, og arbejdstiden er 37 timer om ugen i gennemsnit.


Interesseret?

Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte Michael Birch Karlsen. Og tænker du, at det lige er dig, så glæder vi os til at få din ansøgning via hjemmesiden senest den 13. november 2019


Ansøg her