Vestforbrænding søger HR-Chef

Brænder du for transformation, har du en bred virksomhedsrettet interesse, og har du dit strategiske HR-værktøj i orden, er stillingen måske noget for dig?

Den rette kandidat skal have:

  • substantiel erfaring med HR-udvikling, herunder ledelse, ledelsesudvikling og organisationsudvikling,
  • HR-værktøjerne i orden og erfaring med at arbejde med mål og målstyring op mod en strategi,
  • tilstrækkelig viden om HR generelt, formidling, arbejdsmiljø og miljø til at kunne lede området.
  • interesse for virksomhedens forretning og placering i værdikæden ift. ejerkommunerne og i sidste ende borgerne.

Du skal kunne levere ind på realiseringen af den ambitiøse strategi, der er lagt for Vestforbrænding, og bidrage til at skabe mening og engagement på tværs af organisationen. En strategi, der udadtil hænger tæt sammen med den grønne dagsorden, og som indadtil skal puste ilt i organisationen og bringe den tættere sammen på tværs. Organisationen står foran en ”kulturrejse”, som HR-chefen i tæt samarbejde med direktøren skal kunne designe/udvikle og lede.

Den rette person vil have store ambitioner på virksomhedens vegne, og vil være drevet af at kunne gøre en forskel for virksomhedens ledere og medarbejdere.
Det vil samtidig være vigtigt at bidrage tydeligt til et godt og positivt samarbejde med ledere og medarbejdere på tværs af virksomheden.


Om dig

Personlige egenskaber

  • Energisk og moderne mindset.
  • Udadvendt, åben og positiv. Skal kunne sætte retning for virksomhedens HR-indsats og formidle en positiv tilgang til arbejdet med en ny og mere samarbejdende kultur.
  • Skal evne at være en nysgerrig og positiv sparringspartner for enhver leder i virksomheden.


Faglige egenskaber

  • Visionær, strategisk og på forkant inden for HR-udvikling.
  • Erfaren leder, der kan bidrage til at skabe sammenhæng og samhørighed på tværs organisationen.
  • Ambitiøs leder, der trives med at der er klare mål og en fokuseret retning.


Om Vestforbrænding

Vestforbrænding bidrager aktivt til den grønne omstilling og cirkulær økonomi er Danmarks største affaldsselskab og håndterer op mod 930.000 tons affald om året.

Vestforbrænding servicerer over 950.000 borgere og op mod 60.000 virksomheder - og uddanner hvert år mere end 25.000 børn og voksne i genanvendelse og grøn energi. Hovedkontoret ligger i Glostrup, hvor selskabet i snart 50 år har indsamlet og behandlet affald, og hvorfra der leveres grøn fjernvarme og elektricitet. Virksomhedens årlige omsætning er på ca. 1,2 mia. kr. og har omkring 350 ansatte.

Selskabet er et fælleskommunalt selskab, der ejes af 19 Storkøbenhavnske og Nordsjællandske kommuner, som samtidig er virksomhedens kunder.


Ansøgning

Genux Executive står for rekrutteringen, og al kontakt sker i første omgang via mail. Hvis du vil søge stillingen, skal du derfor sende din ansøgning og dit cv til cs@genux.dk
Der er ansøgningsfrist den 3. august 2020.