Gå til main indhold

Udviklingsmuligheder

Hos Vestforbrænding er der plads til dig og din udvikling. Vi har brug for dygtige medarbejdere, der tør tage et ansvar. Til gengæld lover vi, at du får lov til at prøve kræfter med komplekse opgaver og mulighed for at udvikle dine kompetencer.

Kvinde og tre børn løber under grønne træer

Vi er en organisation, der løfter en bred pallette af opgaver – og løsningerne på fremtidens udfordringer ift. ressourceudnyttelse og energi er ikke altid lette.

Strategi for kompetenceudvikling

Vi forventer, at alle medarbejdere i virksomheden videreudvikler deres kompetencer i relation til vores mission, vision, værdier og strategier – det vi skal, det vi vil, og det vi gør.

Vores strategi fokuserer på vækst og udvikling, og vi ser kompetenceudvikling som en naturlig del af virksomhedens fremdrift og styrke. Derfor er kompetenceudvikling også en del af vores strategi, og vi giver vores medarbejdere mulighederne for at blive endnu bedre til det, de gør gennem relevant uddannelse og videreuddannelse.

Udviklingssamtaler

Vi mener, at medarbejdernes kompetencer samt udveksling af viden på tværs af organisationen bidrager positivt og værdifuldt til virksomhedens udvikling.

Udover den daglige kontakt mellem leder og medarbejder holder vi årligt udviklingssamtaler og følger op med et check-in efter et halvt år. Emnet for samtalen er mål og resultater, opgaver og udvikling i henhold til vores strategi og mål.