Gå til main indhold

Kære nabo

Undskyld, vi larmer. Vi vedligeholder vores forbrændingsanlæg, så vi kan håndtere affald fra en million borgere og lave klimavenlig el og fjernvarme.

Det kan ske, at vi larmer, lugter eller støver

Vi ved godt, at vi kan være en generende nabo til tider. Det beklager vi. Vi gør, hvad vi kan for at tage hensyn, men desværre kan vi ikke helt undgå at støje, lugte og støve indimellem. Vi løser en vigtig opgave, når vi håndterer restaffald fra en million borgere og flere tusinde virksomheder.  Vores anlæg kører 24 timer i døgnet året rundt - og for at det kan lade sig gøre, skal vi løbende vedligeholde og reparere. 

Energien fra affaldsforbrændingen bruger vi til at producere el og fjernvarme - og målet er, at over 30.000 nye kunder skal have klimavenlig fjernvarme fra os inden 2030. 

Vil du vide mere om, hvad vi laver, er du velkommen til en gratis besøgsaften. 

Læs mere og tilmeld dig her

 

Det sker lige nu

Vi bygger ny varmebeholder fra 1. november

Som led i vores store udbygning af fjernvarme skal Vestforbrænding i perioden 1. november 2022 - 1. marts 2023 bygge fundament til en stor varmebeholder på anlægget i Glostrup. Det vil medføre støjgener – særligt i perioden 14.11. – 23.11., men også arbejdet 02.11. – 08.11. vil medføre støj.  For at minimere generne mest muligt for vores omgivelser vil arbejdet primært foregå i dagtimerne og på hverdage, og vi opsætter støjværn.

Arbejdet omfatter blandt andet, at vi nedrammer store jernbjælker i jorden og skærer i beton – et arbejde som vi har erfaring med kan give støjgener.

Kontakt os

Vi vil gerne være en god nabo. Derfor vil vi gerne høre fra dig, hvis du oplever usædvanlig støj, lugt eller støv. Ring til os på 44 85 70 00 i dagtimerne. Alternativt kan du kontakte eller informere os via nabo@vestfor.dk  - også om aftenen eller i weekenden.