Gå til main indhold

Kære nabo

Undskyld, vi larmer. Vi vedligeholder vores forbrændingsanlæg, så vi kan håndtere affald fra en million borgere og lave klimavenlig el og fjernvarme.

Det kan ske, at vi larmer, lugter eller støver

Vi ved godt, at vi kan være en generende nabo til tider. Det beklager vi. Vi gør, hvad vi kan for at tage hensyn, men desværre kan vi ikke helt undgå at støje, lugte og støve indimellem. Vi løser en vigtig opgave, når vi håndterer restaffald fra en million borgere og flere tusinde virksomheder.  Vores anlæg kører 24 timer i døgnet året rundt - og for at det kan lade sig gøre, skal vi løbende vedligeholde og reparere. 

Energien fra affaldsforbrændingen bruger vi til at producere el og fjernvarme - og målet er, at over 30.000 nye kunder skal have klimavenlig fjernvarme fra os inden 2030. 

Vil du vide mere om, hvad vi laver, er du velkommen til en gratis besøgsaften. 

Læs mere og tilmeld dig her

 

Det sker lige nu

Vi renoverer og efterser hver sommer vores forbrændingsanlæg (revision). Det kan desværre give støj og lugtgener. Vi gør, hvad vi kan for at minimere generne. 

 

19-09-2023: Pæleramning afsluttet før forventet

Det tidligere varslede arbejde med pæleramning, der skulle have foregået fra 18. t.o.m. 22. september 2023, er fuldført hurtigere end forventet. Der er derfor ikke længere risiko for støjgener ifm. arbejdet. 

 

06-09-2023: Vestforbrænding informerer om risiko for støjgener

I forbindelse med byggeri på Vestforbrændings anlæg i Glostrup kan der i perioden 18. til 22. september 2023 (begge dage incl.) opstå støjgener. Støjen kommer fra en såkaldt pæleramning, som er nødvendig at udføre på grund af jordbundsforholdene i stedet for konventionelt funderingsarbejde. I forbindelse med arbejdet vil Vestforbrænding og entreprenøren, der udfører opgaven, tage foranstaltninger for at begrænse støjen mest muligt. Arbejdet vi foregå i tidsrummet 7 – 17.

Vi beklager på forhånd de gener, byggeriet kan medføre, og håber på din forståelse.

Kontakt os

Vi vil gerne være en god nabo. Derfor vil vi gerne høre fra dig, hvis du oplever usædvanlig støj, lugt eller støv. Ring til os på 44 85 70 00 i dagtimerne. Alternativt kan du kontakte eller informere os via nabo@vestfor.dk  - også om aftenen eller i weekenden.