Gå til main indhold
Kære nabo
Undskyld, vi larmer. Vi vedligeholder vores forbrændingsanlæg, så vi kan håndtere affald fra en million borgere og lave klimavenlige el og fjernvarme.

Det kan ske, at vi larmer, lugter eller støver

Vi ved godt, at vi kan være en generende nabo til tider. Det beklager vi. Vi gør, hvad vi kan for at tage hensyn, men desværre kan vi ikke helt undgå at støje, lugte og støve indimellem. Vi løser en vigtig opgave, når vi håndterer restaffald fra en million borgere og flere tusinde virksomheder.  Vores anlæg kører 24 timer i døgnet året rundt - og for at det kan lade sig gøre, skal vi løbende vedligeholde og reparere. 

Energien fra affaldsforbrændingen bruger vi til at producerer el og fjernvarme - og målet er, at over 30.000 nye kunder skal have klimavenlig fjernvarme fra os inden 2030. 

Vil du vide mere om, hvad vi laver, er du velkommen til en gratis besøgsaften. 

Læs mere og tilmeld dig her

 

Det sker lige nu

Planlagt vedligehold, 8.8.22-19.9.22

Mandag den 8. august begynder vi den anden af vores to årlige vedligeholdelser. Vores ovne skal rengøres og efterses - og det kræver, at vi bruger udstyr, som larmer en del. Det sikrer, at anlægget kører gnidningsfrit i hverdagen, og at det affald, vi modtager i affaldssiloen, effektivt bliver omdannet til fjernvarme og elektricitet til borgere og virksomheder.

Processen varer seks uger, hvor der i perioder kan være larm. Vi forventer at være færdige med arbejdet mandag den 19. september. Vi bruger mobile støjværn i det omfang, det er muligt. 

Læs mere om planlagt vedligehold

Pressemeddelelse om vedligeholdet

 

Kontakt os

Vi vil gerne være en god nabo. Derfor vil vi gerne høre fra dig, hvis du oplever usædvanlig støj, lugt eller støv. Ring til os på 44 85 70 00 i dagtimerne. Alternativt kan du kontakte eller informere os via nabo@vestfor.dk  - også om aftenen eller i weekenden.