Gå til main indhold

Presseakkreditering

Vestforbrænding har af sikkerhedshensyn indført presseakkreditering. Det betyder, at medier, journalister og fotografer, der ønsker at besøge Vestforbrænding, vil få udstedt en akkreditering fra Vestforbrænding Kommunikation.

Presse på Vestforbændings arealer

Vestforbrænding går højt op i vores medarbejderes og gæsters sikkerhed. Ligesom vi har adgangskontrol og sikkerhedsinstruks for leverandører og samarbejdspartnere, så har vi også presseakkreditering. Det betyder, at er du journalist eller fotograf, som ønsker at besøge Vestforbrænding, skal du bære en akkreditering. Den får du ved at kontakte pressechefen eller i hans fravær kommunikations- / sekretariatschefen. Du kan også bede om en akkreditering med meget kort varsel.

Når du har modtaget akkrediteringen, har du samtidig en forpligtelse til at overholde vores sikkerhedsinstrukser og øvrige anvisninger. Har du ikke en akkreditering, må du ikke opholde sig på Vestforbrændings arealer. Ophold som privatperson er undtaget - forudsat, at du ikke producerer journalistisk arbejde eller optagelser af billeder / lyd og har et ærinde eller aftale hos Vestforbrænding.
Akkreditering gælder på følgende arealer og matrikler:

  • Vestforbrænding, Ejby Mosevej 219, 2600 Glostrup
  • Vestforbrænding, Strandvangen 15, 3600 Frederikssund
  • Vestforbrænding Genbrugsstationer


Kontakt

  • Pressechef Per-Henrik Goosmann. E-mail: pgo@vestfor.dk eller telefon 40 38 76 31
  • Kommunikations- og sekretariatschef Tine-Marie Samson Markussen. E-mail: tmar@vestfor.dk eller telefon 26 82 45 00