Gå til main indhold

Røglugt fra anlægget: Vi har problemer med udsugningen på det ene anlæg. Vi arbejder på at løse problemet hurtigst muligt.  

4. maj 2020

Flere kan komme på genbrugsstationen

Har du også holdt i kø for at komme af med dit affald på genbrugsstationen de seneste par uger? Så kan du glæde dig over, at genbrugsstationerne nu lukker flere biler ind ad gangen.
Genbrugsstation med skilte

Lange bilkøer og ventetid for at komme af med sit affald. Det har været hverdag på mange genbrugsstationer de seneste uger, men der er gode nyheder: Kommunerne i Vestforbrændings opland lukker nu op for, at flere biler ad gangen kan køre ind på genbrugspladserne.

"De besøgende på genbrugsstationerne i Vestforbrændings ejerkommuner har generelt været gode til at vise hensyn og respektere køerne, selvom de ind imellem har været lange. Nu kan vi heldigvis åbne for flere biler ad gangen og på den måde nærme os en normalisering af driften,” siger udviklingschef på Vestforbrænding Yvonne Amskov.

Vestforbrænding opfordrer dog stadig alle, der kan, til at vente med at aflevere affald på genbrugsstationerne, da der er kø mange steder.

 

Vi undgår fortsat smittespredning

For at undgå smittespredning i forbindelse med besøget på genbrugsstationen, skal man fortsat overholde følgende anbefalinger:

  • Følg anvisninger på skilte og fra personale.
  • Hold god afstand til andre (både personale og andre kunder.)
  • Bliv i bilen til det er din tur til at læsse af og gå kun hen til containeren en person ad gangen.
  • Brug handsker eller brug medbragt håndsprit både før og efter besøget. Der er ikke adgang til håndvask og håndsprit på pladsen.
  • Sorter dit affald hjemmefra, og gør opholdet så kort som muligt.
  • Medbring selv handsker, skovl og kost.

 

Du kan fortsat ikke indlevere effekter til direkte genbrug på genbrugsstationerne.

 

Mere om Vestforbrændings genbrugsstationer

Gå tilbage til nyheder