Gå til main indhold
4. februar 2020

Genbrugsstation vinder pris for god formidling

Genbrugsstationen i Farum har vundet prisen som årets genbrugsstation i Vestforbrændings område. De modtager prisen for en enestående indsats med at formidle om affald og sortering i 2019.

 

På genbrugsstationen i Farum foregår der meget andet end affaldssortering. Genbrugsstationen har gjort en ekstraordinær indsats på formidlingsområdet og tredoblet deres besøgstal 2019.

Genbrugsstationens medarbejdere har blandt andet været ude på skolerne for at hjælpe lærere og elever med instrukser ift. sortering, og så har genbrugspladsens leder Tyge Ringbøl Pedersen og hans medarbejdere sat gang i en affaldsambassadøruddannelse for skolebørn og daginstitutionsbørn, hvor 420 børn er blevet affaldsambassadører.

For de initiativer modtager Farum Genbrugsstation dette års pris som Årets Genbrugsstation 2019 i Vestforbrændings område. Vestforbrænding uddeler hvert år prisen til genbrugsstationer, der har gjort sig ekstraordinært bemærket på formidlingsområdet.

"Det er virkelig velfortjent, at Farum og Tyge modtager prisen. Farum Genbrugsstation har lavet et stykke solidt formidlingsarbejde til både små og store borgerne i Furesø. Ud over undervisning har de fx også deltaget aktivt i World Cleanup Day, hvor en gruppe borgere i kommunen samlede 67 kg. affald,” fortæller Kristian Minck, formidler på Vestforbrænding.

Læs mere om undervisning på genbrugsstationerne.

Gå tilbage til nyheder