Matomo noscript

Markedsdialog om udrulning af fjernvarme | Vestforbrænding

Markedsdialog om udrulning af fjernvarme

Gule fjernvarmerør

Vestforbrænding inviterer mulige tilbudsgivere til dialog forud for udbuddet af bygge- og anlægsarbejdet i forbindelse med Varmeplan 2030.

Varmeplan 2030 er Vestforbrændings forslag til, hvordan 30.000 boliger i kommunerne Ballerup, Herlev, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk, Furesø, Frederikssund og Egedal kan omstilles fra olie- eller gasforsyning til grøn fjernvarme frem til 2030. Vi forventer at opdele anlægsarbejderne i to til fire totalentreprisekontrakter, som omfatter projektering og udførelse. Opdelingen vil formentlig være styret af geografiske og anlægstekniske forhold.

"Markedsdialogen med mulige tilbudsgivere sker for at lave det bedst mulige udbud og sikre, at udbudsbetingelserne er afstemt med forventning og muligheder i markedet. Samtidig ønsker vi at skabe forudsætningerne for, at projektet bliver planlagt optimalt med hensyn til tidsplaner, teknik og et godt samarbejde”, siger indkøbs- og udbudschef i Vestforbrænding Mads Niels Sørensen

Vestforbrænding opfordrer potentielt interesserede tilbudsgivere til at henvende sig og forventer at holde møde med 5-10 virksomheder.

”Vi ser gerne, at tilbudsgivere overvejer samarbejde på tværs af entreprenør- og rådgivermarkedet og eventuelt deltager i den konstellation på mødet”, siger Mads Niels Sørensen.

Markedsdialogen foregår i august, og udbuddet forventes at være klar i fjerde kvartal 2022, så kontrakten kan være underskrevet i første halvdel af 2023.

Hvis et større antal interesserede henvender sig, vil udvælgelsen af dialogpartnere ske på baggrund af objektive og saglige kriterier.

Læs mere om markedsdialogen på  EU-Supply

Kontakt for yderligere information

Indkøbs- og udbudschef, Mads Niels Sørensen
Mobil:    +45 24 37 37 15
E-mail:   MSOE@vestfor.dk