Gå til main indhold
18. juni 2018

Nyt magasin

Vestforbrænding lancerer i dag et helt nyt magasin, Genvind, som kan hentes her. Magasinet sætter fokus på vores rolle i samfundet og den udvikling, der er på affalds- og energiområdet.

Velkommen til Genvind

Vestforbrænding er meget mere end et forbrændingsanlæg. Vi er med vores 19 ejerkommnuner, knap 950.000 borgere, godt 60.000 varmekunder og i tusindvis af leverandører, samarbejds- og dialogpartnere og andre interessenter i berøring og kontakt med vores omverden. Og det er vi på områder, som vi alle kan forholde os til i vores hverdag; affald og energi. Vi er ikke alene den største aktør i Danmark. Vi er også en del af en rivende udvikling, som foregår i disse år – fra affald til ressourcer, cirkulær økonomi, grøn omstilling, bæredygtighed, genanvendelse for lige at tage nogle få af de områder, vi arbejder med i hverdagen.

Ikke bare en stemme i profileringskoret

I en verden, hvor krav til åbenhed, dialog og videndeling er stadig højere, har vi som offentlig virksomhed en forpligtelse til at leve op til vores omverdens krav og vise, at vi med vores 47 år er eksperter på vores felt. Derfor udgiver vi magasinet Genvind, som ikke nøjes til at fortælle om Vestforbrænding men også om vores rolle i samfundet og den udvikling, der sker lige nu på affalds- og energiområdet. Vi ønsker ikke kun at være endnu en stemme i profileringskoret. Vi vil gerne lidt mere; dele ud af vores viden.

I dette første nummer har vi valgt temaet ”Fremtidens Forsyning”. Det er ikke kun set med vores briller og i vores perspektiv men rækker også ud efter de mange eksperter og branchefolk, vi lytter til, og beder dem komme med deres bud. Vi har også bedt fremtidens eksperter – nemlig børnene – om at fortælle os, hvad de ved om affald og energi. Og de ved forbløffende meget.

Kontakt og information

Med denne introduktion vil jeg ønske dig god læselyst. Du kan hente magasinet i et e-format her, men du er også velkommen til at kontakte vores kommunikationsafdeling på tlf. 44 85 70 00 eller på kommunikation@vestfor.dk, hvor du kan rekvirere trykte eksemplarer af Genvind. I de kommende uger og måneder kan du også hente de enkelte artikler her, ligesom vi formidler dem videre på vores Linkedin profil.

Peter Basland , direktør
Vestforbrænding

Gå tilbage til nyheder