Gå til main indhold
1. marts 2019

Pressemeddelelse: Ny tidsplan for ledningsarbejde i Herlev

Vestforbrænding arbejder i øjeblikket med en række omlægninger af fjernvarmeledninger. Det sker som en del af etableringen af den nye letbane. Gravearbejdet på Lyskær vejen i Herlev indgår i det samlede anlægsarbejde. Som vi tidligere har meddelt, vil vi komme med et nyt estimat for forventet genåbning af vejen. Datoen er nu fastsat til 13. marts 2019.

”Vi har sammen med entreprenøren og Herlev Kommune udarbejdet en tidsplan for åbning af Lyskær vejen. Såfremt der ikke opstår yderligere komplikationer, og vejret ikke viser sig fra sin vinterlige side, forventer vi at kunne genåbne vejen 13. marts,” oplyser Vestforbrændings chef for Energi og Distribution Per Wulff.

Vestforbrænding gør sammen med entreprenøren vores yderste for at denne tidsplan holder, og vi forcerer også arbejdet, så der arbejdes i to-holdskift samt i weekender. Tidsplanen forudsætter, at Herlev Kommune godkender aften- og weekendarbejde.

”Vi beklager fortsat den forsinkede åbning af Lyskær vejen, men omlægningen af fjernvarmerørene er kompliceret,” siger Per Wulff.

Kontakt og information

Du er velkommen til at kontakte os for uddybning af denne pressemeddelelse.

Kommunikationschef, Per-Henrik Goosmann:pgo@vestfor.dk /
tlf. 40 38 76 31

Gå tilbage til nyheder