Gå til main indhold
30. oktober 2017

Pressemeddelelse: Omtale af Vestforbrænding i landsdækkende medier

DR har i formiddags bragt en netartikel, der gennemgår den sidste af tre DR Dokumentar udsendelser med titlen ”de dyre direktører”. Omtalen tegner ikke et nutidigt billede af Vestforbrænding.

Omtalen af Vestforbrænding i DR sker i forlængelse af Jyllands-Postens dækning af samme problemstilling og tegner ikke et nutidigt billede af ansættelsesvilkår og afholdelse af udgifter i Vestforbrænding.

Som nævnt i tidligere pressemeddelelser vedr. afdækning af historiske forhold i Vestforbrænding, var jeg inden for mit første år som bestyrelsesformand med til at udpege Vestforbrændings nuværende direktør, Peter Basland, som tiltrådte marts 2015.

Siden 2015 har vi arbejdet målrettet på at sikre ansvarlighed og gennemsigtighed ved afholdelse af udgifter i Vestforbrænding. Dagens artikler i Jyllands-Posten og DR Nyheder samt aftenens udsendelse i DR Dokumentar beskriver således en kultur og adfærd, som vi for længst har gjort op med.


Kontakt og information

Alle henvendelser vedr. denne meddelelse bedes rettet til direktør Peter Basland, tlf.: 44 85 71 50 eller kommunikationschef Per-Henrik Goosmann, pgo@vestfor.dk, tlf. 40 38 76 31.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsesformand

Ole Bondo Christensen

Gå tilbage til nyheder