Gå til main indhold
5. august 2021

Skraldelev står piv skarpt

Skraldelev står piv skarpt og venter på dig og dine elever. Vi har opstillet nye aktiviteter, fordi vi vil engagere børnene mest muligt. Vi tror nemlig på, at deltagende børn får den bedste oplevelse og lærer bedst. Formidler Lærke Aaboe-Jacobsen fortæller om ændringerne i Skraldelev: ”Vi har fået endnu mere fokus på, hvad hverdagsting er lavet af og hvad de bliver til, når de bliver smidt ud som affald. Og så har vi givet plads til, at børnene kan få endnu mere tid til at gå på opdagelse og få brugt sanserne.”
Skraldelev undervisningslokale på Vestforbrænding

Der er stadig ledige dage i Skraldelev, så kom ind på http://www.vestfor.dk/besoeg-os/ og få booket en dag.

 

10 affaldsspande

Der sker en hel masse spændende ting i affaldsverdenen lige nu. Flere af landets kommuner er nu i gang med at sortere affald i 10 affaldsspande – det er altså vigtigere end nogensinde før at kunne sortere sit affald. Heldigvis har vi helt styr på sorteringen i Formidlingscentret – og vi elsker at formidle om affald!

 

Corona

Og vi forstår udmærket godt, at Corona har besværliggjort livet en smule på skolerne. Men vi er her, og vi er klar. Vi savner at fortælle med store armbevægelser og formidle om affaldets verden - og vi er klar til at give dig og dine elever en spændende dag på Vestforbrænding. Derfor håber vi, at du vil komme forbi med dine elever snart.

Gå tilbage til nyheder