Matomo noscript

Vestforbrænding er 'A Great Place to Work' | Vestforbrænding

Vestforbrænding er 'A Great Place to Work'

Kollegaer giver high five

Vestforbrænding har en god arbejdspladskultur. Det viser resultaterne fra den seneste medarbejderundersøgelse, der certificerer os som 'A Great Place to Work'.

Medarbejderne på Vestforbrænding har i maj måned gennemført en medarbejderundersøgelse med gode resultater. Så gode at vi har fået anerkendt vores arbejdsplads med en certificering fra ’A Great Place to Work’. For at blive certificeret skal resultaterne for medarbejderundersøgelsen ligge over 70 pct. i gennemsnit. Efter en fokuseret indsats har Vestforbrænding nået et gennemsnit på 76 pct.

Fem fokusområder

På baggrund af den forrige medarbejderundersøgelse blev der udvalgt fem fokusområder for Vestforbrænding: Troværdighed, Respekt, Retfærdighed, Stolthed og Fællesskab. Til stor glæde viser resultaterne nu, at der er sket solide fremskridt på alle fem områder sammenlignet med sidste års undersøgelse. Særligt områderne Stolthed og Fællesskab scorer højt med henholdsvis 84 pct og 85 pct.

Når medarbejderne vurderer Vestforbrænding samlet set, er 89 pct enige om, at virksomheden er et rigtig godt sted at arbejde.

Vi kan blive endnu bedre

”Vi er meget stolte af resultaterne og anerkendelsen af vores arbejdsplads, men arbejdet stopper ikke her,” siger HR- og formidlingschef Laila Gyldenhøj. Vestforbrænding har nemlig et mål om at blive blandt Danmarks bedste arbejdspladser. ”Certificeringen som ’A Great Place to Work’ er en milepæl i denne rejse, og viser os, at vi er på rette vej. Resultaterne fra undersøgelsen peger samtidig på, hvor vi som arbejdsplads kan blive endnu bedre, og hvad vi skal ligge ekstra kræfter i fremover.”