Gå til main indhold
14. januar 2020

Vestforbrænding fylder rundt og inviterer indenfor

2020 er et helt særligt år - vi fylder 50 år. Det fejrer vi med at åbne dørene og invitere dig og familien til en masse spændende arrangementer.

Vi fylder 50 - og du er inviteret med. Vi har flere forskellige arrangementer, hvor du kan du blive klogere på affald og energi.  Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Workshops i vinterferien

I vinterferien uge 7 og 8 holder vi workshops tirsdag, onsdag eller torsdag. Du kan vælge mellem to forskellige, som hver tager ca. 2,5 timer. Den ene workshop er for voksne med børn fra 6-10 år og handler om, hvordan man sorterer og genanvender affald. Den anden workshop er for voksne med børn fra 11 år og fokuserer på, hvordan man på en miljørigtig måde omdanner affald til energi. Begge workshops inkluderer en rundvisning på anlægget.


Historiske rundvisninger

En gang om måneden byder vi på en særlig jubilæumsrundvisning, der tager dig på en rejse gennem skraldets historie. Her bliver du klogere på ord som losseplads, oliekrise, syreregn, røgrens, pladskonger, bæredygtighed og genanvendelse. Rundvisningen er bygget op lineært historisk med gennemgang af Vestforbrændings udvikling gennem 50 år fra 1970-2020. Rundvisninger er for deltagere over 14 år.

Læs mere og book dit besøg

Du kan læse mere om arrangementerne på vestfor.dk/50. Alle begivenhederne er også lagt på Facebook, så det er nemt at dele i dit netværket, hvis du kender nogen, det kunne være interessant for.

Vi håber at se dig. 

Gå tilbage til nyheder