Gå til main indhold

Servicevilkår for nyhedsbreve

Sådan behandler vi dine data, når du tilmelder dig et af Vestforbrændings nyhedsbreve


Vi behandler disse kategorier af personoplysninger om dig

Vi anvender kun de oplysninger, du har angivet via tilmeldingsformularen. Dine oplysninger bliver behandlet i Peytz mail.


Tidsrum for opbevaring af dine personoplysninger i Peytz mail

Vestforbrænding opbevarer dine oplysninger, så længe du er tilmeldt et eller flere af vores nyhedsbreve. Vi sletter automatisk dine oplysninger, hvis du afmelder dig nyhedsbrevet. Når du afmelder dig nyhedsbrevet, går der op til 14 dage før dine data er helt ude af systemet. Du kan altid afmelde dig, de nyhedsbreve du er tilmeldt. Dette gøres ved at klikke ”Afmeld nyhedsbrev” nederst i et af de nyhedsbreve, du har modtaget.


Videregivelse af oplysninger

Vestforbrænding behandler dine oplysninger. Vi videregiver ikke oplysninger om dig.

Dine rettigheder som bruger

Du har som bruger en række rettigheder i forhold til Vestforbrændings behandling af de oplysninger, du har givet til os. Du kan til enhver tid gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte Vestforbrændings Kommunikationsafdeling på e-mail: kommunikation@vestfor.dk
Dine rettigheder er:
  • Ret til at se dine oplysninger (indsigtsret)
  • Ret til berigtigelse (rettelse) og/eller sletning 
  • Ret til begrænsning af behandlingen og indsigelse
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klagemuligheder

Du har ret til at klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, Vestforbrænding behandler dine oplysninger på. Du kan finde mere information og kontaktoplysninger på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.