Gå til main indhold

Om at være kunde hos os

Som fjernvarmekunde hos Vestforbrænding får du varme til konkurrencedygtige priser. Vores forsyning er meget sikker, da vi omdanner affald til energi hver dag året rundt. Dertil kommer, at der sjældent sker nedbrud eller driftsstop.

Huse med grønne træer og buske. Klik og læs information til fjernvarmekunder.

Konkurrencedygtige priser

Vores fjernvarmekunder får varme til yderst konkurrencedygtige priser. Skifter du fra naturgas til fjernvarme, vil du i gennemsnit kunne spare 10%, og oliekunder kan opnå endnu større besparelser. Der er med andre ord både økonomiske og miljømæssige fordele ved at skifte til fjernvarme hos os.

Som kommunal virksomhed må vi ikke have overskud. Det betyder, at indtægterne fra fjernvarmesalget bliver brugt til at fastsætte prisen på fjernvarme året efter. Jo flere kunder, der er tilsluttet vores fjernvarmenet, desto bedre er priserne for alle vores kunder.

Sikker varmeforsyning

Vores varmeforsyning er meget sikker. Affald bliver genereret hver dag året rundt, og der er derfor altid affald til forbrænding og dermed til varmeproduktion. Dertil kommer, at der yderst sjældent sker nedbrud og driftsstop.

Ansøg om at få fjernvarme fra Vestforbrænding