Matomo noscript

Fortsat risiko for lugtgener | Vestforbrænding

Fortsat risiko for lugtgener

Rest efter sortering af restaffald foran siloport i modtagehallen i Glostrup

Som tidligere informeret her på siden, er Vestforbrænding ramt af et nedbrud på vores Anlæg 5 på samme tid, som vi har planlagt vedligeholdelse på vores Anlæg 6.

Begge vores ovne er dermed ude drift. Siden fredag har mange arbejdet i døgndrift for at løse problemerne og reparere skaderne, hvilket er en større opgave. Vi har taget alle nødvendige forholdsregler for at begrænse risikoen for lugtgener fra vores silo, som i en periode ikke er blevet tilført nyt affald. Alligevel oplever flere generende lugt i nærheden af Vestforbrænding, og vi informerer derfor løbende via mails og her på hjemmesiden om forholdene, som vi dybt beklager.

Midt i dette forventer vi dog at kunne igangsætte Anlæg 5, søndag den 27.08. Igangsætningen vil vare godt 24 timer og risikoen for gener kan stadig være til stede, inden anlægget er i fuld drift. Vedligehold af Anlæg 6 vil efter planerne fortsat vare frem til den 03.09.

Vi beklager endnu engang for de gener, vi påfører vores omgivelser.

Kontakt os

Hvis du som nabo oplever uventet støj, ubehagelig lugt eller generende støv, er du mere end velkommen til at give os besked.

Ring til os

Du kan fange vores reception på telefonen mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.

44857000

Skriv til os

Er det aften eller weekend, kan du kontakte eller informere os via e-mail.