Nyhed fuld visning
 
 
12.000 så affald og genbrugPrint denne side
E-mail denne side
Vestforbrænding nåede gennem 2012 at have 12.000 gæster gennem Forbrugertjenestens forskellige besøgs- og undervisningstilbud.

- 601 forskellige hold gæster benyttede sig af vores tilbud i 2012, siger udviklingschef Yvonne Amskov fra Vestforbrænding. – 449 hold besøgte os i Glostrup, og 152 besøgte de lokale genbrugsstationer. Det er i runde tal tre besøg for hver skoledag i året og en lille stigning i forhold til 2011.

Omtrent en fjerdedel af gæsterne benyttede sig af et af de to heldagskurser for 8.-10. klasse i Vestforbrændings WasteLab. Her arbejder klassen enten med de tekniske processer på forbrændingsanlægget eller med de lokalpolitiske processer, der bestemmer, hvad vi skal gøre med affaldet.
 
- Vores mål er at vise virkelighedens affaldshåndtering og at få gæsterne - store og små - til at reflektere over deres egen hverdag. Undervisningen er altid tilpasset aldersgruppen og den enkelte gruppe, så alle deltagere får størst mulig glæde af besøget, siger Yvonne Amskov. - Vestforbrænding er også åben for andre grupper af interesserede. Men for skolebesøg er vi allerede booket op helt frem til sommerferien!