Grundskolen
 
 
Hvert år besøger ca. 12.000 gæster forbrændingsanlægget i Glostrup eller en af de 24 genbrugsstationer i vores ejerkommuner.

De fleste besøgende er skoleklasser fra grundskolen, men vi tager også i mod gymnasier, teknisk skole, pensionisterr og andre interesserede.

For 0.-6. klasse tilbyder vi besøg i Skraldelev (forbrændingsanlægget), på genbrugsstationerne og i klassen. Besøgene tilrettelægges til den enkelte gruppe.

elever i udskolingen kan komme på et besøg og rundvisning i 2½ time - eller besøge WasteLab, hvor vi på de to heldagskurser kommer i dybden med de naturfaglige processer på anlægget eller med de kommunale demokrati og lokale affaldsløsninger.

Besøget kan enten lægges på forbrændingsanlægget i Glostrup, eller på en af de 24 genbrugsstationer i vores ejerkommuner.
På genbrugsstationen er det enten en pladsmand m/k, der underviser, eller en medarbejder fra Formidlingstjenesten på Vestforbrænding.

Vi tager imod grupper på 10-30 personer fra 0. klasse og opefter.

Hvis holdet møder op med mindre end 10 deltagere, forbeholder vi os ret til at aflyse eller afkorte besøget! Vi opstarter ikke WasteLab for mindre end 10 elever!

Bemærk

Både Vestforbrænding og genbrugsstationerne er arbejdspladser. Dette betyder, at det ikke altid er muligt at fremvise hele anlægget, da områder i perioder er afspærret for besøgende af sikkerhedsmæssige årsager. Eller at visse genbrugsstationer kun kan besøges på bestemte dage og tidspunkter, da det afhænger af trafikken på pladsen og deraf sikkerheden for vores gæster.

Vi vil dog altid bestræbe os på at vise vores gæster så meget som muligt.