Gå til main indhold

Åben besøgsaften

På vores åbne besøgsaftener slår vi dørene op for alle, der er interesseret i, hvad vi laver på Vestforbrænding. Du får et indblik i affaldets vej, og hvordan det bliver genanvendt eller omdannet til klimavenlig energi.

Besøgsaftenerne ligger sidste torsdag i hver måned kl. 17 -19 (dog ikke i juli og december). I 2020 holder vi også særlige historiske rundvisninger i anledning af vores 50-års jubilæum.
Alder: fra 9 år

Mørk fabriksbygning med rør og trappeopgange

Perspektiv på dit affald

På besøgsaftenerne kommer du helt tæt på dit affald og lærer, hvad der sker med det, efter du har smidt det ud. Det meste af vores skrald bliver genanvendt, og resten går til produktion af elektricitet og fjernvarme på vores kraftvarmeværk i Glostrup.

Besøget starter med et indblik i affaldets verden. Her tager vores formidlere dig med på en rejse i termer som ressourcer, råstoffer, genanvendelse, genbrug, sortering og meget mere - og du får mulighed for at stille spørgsmål.

Rundtur på forbrændingsanlægget

Besøget slutter af med en rundvisning på forbrændingsanlægget. Her oplever du hele affaldets vej, fra det kommer ind med skraldebilerne, til det bliver brændt, og energien bliver omdannet til elektricitet og fjernvarme.


Book dit besøg

Der er besøgsdag den sidste torsdag i hver måned, og det er gratis at deltage, men du skal booke dit besøg i god tid. Forud for besøget skal du læse Vestforbrændings sikkerhedsregler. Vi mødes i receptionen på Vestforbrænding, Ejby Mosevej 219, 2600 Glostrup. Kom gerne i god tid.

Du kan booke følgende datoer på Billetto ved at klikke på den ønskede dato: 

26 november 2020 kl. 17


Historisk rundvisning i 2020

I anledning af vores 50-års fødselsdag, har du i 2020 også mulighed for at booke vores historiske jubilæumsrundvisning, som vi inviterer til en onsdag om måneden. Book i god tid, der er allerede fuldt booket på flere af rundvisningerne. 

Læs mere og book en billet

 

Praktiske oplysninger

  • Alder: 9 år og derover
  • Tidspunkt: Kl. 17-19 sidste torsdag i hver måned (dog ikke juli og december)
  • Deltagerantal: Aflysninger kan forekomme ved under 10 tilmeldte
  • Sikkerhed: Forud for besøget skal alle læse Vestforbrændings sikkerhedsregler.
  • Har du spørgsmål til arrangementet, så skriv til besog@vestfor.dk