Åben besøgsaften

På vores åbne besøgsaftener slår vi dørene op for alle, der er interesseret i at høre om, hvad vi laver på Vestforbrænding. Du får et indblik i affaldets vej, og hvordan det bliver genanvendt eller til klimavenlig energi. Besøgsaftenerne ligger sidste torsdag i hver måned kl. 17.00-19.00 (dog ikke i juli og december).

Perspektiv på dit affald

På besøgsaftenerne kommer du helt tæt på dit affald og lærer, hvad der sker med det, efter du har smidt det ud. Det meste af vores skrald bliver genanvendt, og resten går til produktion af elektricitet og fjernvarme på vores kraftvarmeværk i Glostrup.

Besøget starter med et indblik i affaldets verden. Her tager vores formidlere dig med på en rejse i termer som ressourcer, råstoffer, genanvendelse, genbrug, sortering og meget mere - og du får mulighed for at stille spørgsmål.

Rundtur på forbrændingsanlægget

Besøget slutter af med en rundvisning på forbrændingsanlægget. Her oplever du hele affaldets vej, fra det kommer ind med skraldebilerne, til det bliver brændt, og energien bliver omdannet til elektricitet og fjernvarme.

Praktiske oplysninger

  • Alder: 6 år og derover
  • Tidspunkt: Kl. 17-19 sidste torsdag i hver måned (dog ikke juli og december)
  • Deltagerantal: Aflysninger kan forekomme ved under 10 tilmeldte
  • Sikkerhed: Forud for besøget skal alle læse Vestforbrændings sikkerhedsregler.
  • Book dit besøg ved at sende en mail til besog@vestfor.dk