Vestforbrænding Logo

Er du lun på fjernvarme?

 

Hvis din kommune har vedtaget at udbygge fjernvarmenettet i dit område i årene mellem 2023-2027, og du ejer din bolig, så kan du nu blive en del af fjernvarmefællesskabet. Sig JA TAK i dag og få fjernvarme til 15.000 kroner. 

Her kan du sige ja til fjernvarme og vise din interesse

Du er landet det rigtige sted, hvis du vil sige JA til fjernvarme og sikre dig den billige kampagnepris på 15.000 kroner*. OBS! Du er ikke 100 % bundet til aftalen, når du accepterer tilbuddet. Faktisk kan du fortryde dit ja til fjernvarme indtil 3 måneder før, vi starter gravearbejdet.

Du vil senere modtage et officielt tilbud, hvor vi beder vi dig om en formel underskrift og aftaler forløbet med dig. Men for at vi kan tilbyde dig billig og stabil fjernvarme, skal minimum 50 % af dit område tilkendegive, at de er interesserede i at være en del af fjernvarmefællesskabet, så vi ikke graver forgæves. 

*Prisen indeksreguleres årligt 1. januar

 

Er du blevet tilbudt fjernvarme i 2024? Deadline er den 10. september

Hvis du er en af de heldige, der kan komme med i fjernvarmefællesskabet allerede i 2024, så er det ved at være sidste chance for at få det til den billige kampagnepris på 15.000 kroner. Sig JA her på denne side inden den 10. september, så kommer din bolig på listen over dem, der skal have fjernvarme i 2024. 

Siger du nej i første omgang men ombestemmer dig, så bliver det væsentligt dyrere, cirka 45.000 kroner, fordi vi skal have graveholdet ud igen. Vi kan ikke give et tidsestimat på, hvornår det bliver muligt at blive koblet på igen. 

 

Med eller uden abonnement?

Når du siger ja til fjernvarme, så beder vi dig også om at tage stilling til, om du vil gøre brug af model A, hvor du betaler et abonnement, og vi står for alt det praktiske - eller Model B, hvor du selv køber og ejer din fjernvarmeunit og står for en del af arbejdet. Langt de fleste vælger model A. Du kan læse om de to modeller nedenunder. Det er ikke bindende, men det er vigtigt for os at få et indblik i, hvad vores kunder ønsker.

 

Har du brug for mere information?

Herunder kan du blive klogere på fjernvarme og hvad man skal vide som ny fjernvarmekunde. Finder du ikke svaret her, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70 25 70 60. Eller læse i vores generelle spørgsmål og svar om fjernvarme.

Hvad koster det at blive tilsluttet fjernvarmenettet?

Alle kunder skal betale et såkaldt tilslutningsbidrag for en stikledning ind til ejendommen på op til 50 meter. Stikledningen koster normalt 45.000 kroner.

Men hvis du er hurtig til at sige ja til fjernvarme, så får du det til en særlig kampagnepris på 15.000 kroner*. 

For kunder, der skal have fjernvarme i 2024 er deadline på kampagneprisen den 1. september 2023. 

Prisen forudsætter, at du lader dit gamle gasfyr indgå i en genbrugsordning. Det vil sige, at Vestforbrænding overtager fyret, når vi kobler fjernvarmen til.

*Prisen indeksreguleres årligt den 1. januar

Prøv prisberegneren og se din fjernvarmepris

Hvorfor skal jeg vælge fjernvarme?

Billigt
Vestforbrænding er blandt de billigste fjernvarmeselskaber i Danmark. Prisen er faldet med 28 % de sidste 10 år. Læs mere og prøv vores prisberegner her

Fremtidssikret
Fjernvarme fra Vestforbrænding er en fremtidssikret og stabil forsyning. Affald bliver genereret hver dag året rundt, og derudover kan affaldsvarmen suppleres med vedvarende energikilder og overskudsvarme fra virksomheder og spildevandsanlæg. Det betyder tryghed for levering af varme – både i dag og i morgen.

Nemt 
En fjernvarmeunit har en lang levetid og kræver mindre vedligeholdelse end olie- og naturgaskedler. Og vælger du abonnementsordningen, skal du bare skure op og ned for varmen - så klarer vi resten.

Bedre for klimaet
Det er ikke kun penge, du sparer. Når du skifter fra opvarmning med gas eller olie til affaldsbaseret fjernvarme, sænker du din ejendoms CO2-udslip. Og når vi i fremtiden efter planen har bygget et CO2-fangstanlæg, så bliver din varmeforsyning klimaneutral.  

Model A: Standardaftale (abonnement)

Vi ejer din fjernvarmeunit og klarer alt det praktiske for dig. Du betaler lidt mere om måneden.

  • Vi fjerner dit gamle fyr og varmtvandsbeholder.
  • Vi installerer fjernvarmeunitten og tilslutter den til dit centralvarmeanlæg.
  • Vi vedligeholder fjernvarmeunitten og udskifter den om mange år, når den er udtjent.
  • Du betaler en fast abonnementspris på 3.500 om året (udover løbende forbrug).

Model B: Gør-det-selv

Du påtager dig selv en del af ansvaret og køber din egen fjernvarmeunit. Du betaler lidt mindre om måneden.

  • Du kontakter selv en VVS'er og får udskiftet dit gamle fyr med en fjernvarmeunit. (Pris ca. 40.000)
  • Du står for alt drift og vedligehold af fjernvarmeunit.
  • Din VVS’er installerer en fjernvarmemåler fra Vestforbrænding 
  • Din VVS’er bestiller en idriftsættelse hos Vestforbrænding

NB: Du har mulighed for at tilkøbe en serviceaftale fra Vestforbrænding på din fjernvarmeunit.

Tilmeldingsform

Her kan du vise din interesse for fjernvarme

TilbudFornavn
Efternavn
Postnummer
By
Telefonnummer

Kundeservice

Affald og fjernvarme
Telefon: 70 25 70 60

Genbrugsstationer og erhvervsgebyrer
Telefon: 70 22 40 10

Mandag-torsdag kl. 7.00-15.30
Fredag kl. 7.00-15.00