Gå til main indhold

Hvornår kan jeg få fjernvarme?

Har du fået besked i e-boks fra din kommune om fjernvarme? Se hvornår du får fjernvarme og få mere information.

Du kan læse om dine rettigheder og vores behandling af personoplysninger i vores persondatapolitik 


Værd at vente på

Vi kontakter dig direkte med et tilbud i god tid inden gravearbejdet starter. Det tager tid og kræver planlægning at etablere fjernvarme. Men selvom der går tid, er det værd at vente på, for der er mange fordele ved fjernvarme fra Vestforbrænding. Det er billigt, klimavenligt og nemt.

Fjernvarmeområder

I dag leverer Vestforbrænding fjernvarme i Herlev, Ballerup, Lyngby-Taarbæk, Furesø og Gladsaxe - primært til virksomheder og boligforeninger. Frem til 2030 skal vi levere fjernvarme til langt flere privatboliger og i alt ca. 30.000 nye kunder i nuværende kommuner og i Frederikssund og Egedal. På kortet nedenfor kan du få et overblik.  

Kort over fjernvarmeområder


Hvor kommer varmen fra?

I dag er fjernvarme fra Vestforbrænding baseret på affaldsforbrænding fra cirka 1 million borgere. I fremtiden er der ikke affald nok til at dække varmebehovet hos de mange nye fjernvarmekunder. Derfor skal andre klimavenlige energiformer integreres, blandt andet overskudsvarme fra industrien eller rensningsanlæg. Varme som ellers ryger ud til gråspurvene. Samtidig har Vestforbrænding et ønske om at bygge et CO2-fangstanlæg inden 2030 på forbrændingsanlægget i Glostrup. Det betyder, at fjernvarmen fra Vestforbrænding på sigt kan blive CO2-neutral. Varmen er baseret på energiformer, som kan sikre en stabil og lav varmepris nu og fremover.


Kontakt os
 

Har du spørgsmål til fjernvarme, så skriv til kundeservice@vestfor.dk eller find svaret her:

 


Spørgsmål og svar om fjernvarme